• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Notebook-pc's - De tweede vaste schijf kan niet worden gebruikt omdat er geen letter aan is toegewezen

Dit document is van toepassing op de HP Pavilion dv7-4000 Entertainment serie notebook-pc's.
De tweede vaste schijf kan niet worden gebruikt omdat er geen letter aan is toegewezen. De tweede vaste schijf wordt niet herkend en er is geen letter aan toegewezen, daarom verschijnt hij niet onder Deze computer. De vaste schijf moet eerst worden geïnitieerd via het hulpprogramma Schijfbeheer op de computer.

De tweede vaste schijf initialiseren

U lost dit probleem via de volgende stappen op door de tweede vaste schijf te activeren.
  1. Klik op Start en klik met de rechtermuisknop op Computer.
  2. Kies Beheren in het menu.
  3. Klik op Opslag in het schijfbeheer en kies daarna Schijfbeheer.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de grijsgemaakte schijf en kies dan Volume verwijderen.
  5. Klik met de rechtermuisknop op de niet-toegewezen schijf en selecteer Nieuw eenvoudig volume.
  6. Er verschijnt een pop-up-wizard. Voltooi de instructies die op het scherm verschijnen.
De tweede vaste schijf is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.