HP Single-Function en Multi-Function printers - De melding 'Onherstelbare fout bij installatie. Installer heeft niet de juiste rechten om het bestand C:\Windows…flash[xx].ocx te kunnen wijzigen' verschijnt op het scherm tijdens de installatie in Windows

Probleem
De foutmelding 'Onherstelbare fout bij installatie. Installer heeft niet de juiste rechten om het bestand C:\Windows\System32\Macromed\Flash\flashxx.ocx te kunnen wijzigen' verschijnt op het computerscherm tijdens de installatie.
Oplossing
Zorg er allereerst voor dat de computer verbonden is met het internet. Selecteer vervolgens uw besturingssysteem.