De foutmelding 'Papierstoring' wordt weergegeven voor de HP Deskjet 1000 (J110), 2000 (J210), 3000 (J310) en Deskjet Ink Advantage 2010 (K010) printerserie

Probleem
Het bericht 'Papierstoring' wordt weergegeven op de computer en het apparaat stopt met afdrukken. Het aan/uit-lampje () en het waarschuwingslampje () op het bedieningspaneel van het apparaat kunnen knipperen.
De volgende video laat zien hoe u een papierstoring verwijdert.
  opmerking:
Deze video toont de HP Deskjet 3000. Het uiterlijk kan enigszins afwijken van uw product, maar de stappen blijven hetzelfde.
.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Belangrijk: Voer deze oplossingen uit in de aangegeven volgorde om het probleem op te lossen.
  opmerking:
Een bericht over een papierstoring is niet altijd terecht. Het apparaat kan melding maken van een papierstoring terwijl er geen papier is vastgelopen. De volgende oplossingen zijn van toepassing op zowel echte als ogenschijnlijke papierstoringen.