• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

De printerhardware instellen voor de HP Deskjet 1000 (J110), 2000 (J210), 3000 (J310) en HP Deskjet Ink Advantage 2010 (K010a) printerserie

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
  let op:
Sluit de USB-kabel nu NIET aan. Als u een USB-kabel nodig hebt om het apparaat op de computer aan te sluiten, wordt u gevraagd om deze op het correcte tijdstip tijdens de software-installatie aan te sluiten.
  opmerking:
De afbeeldingen in een aantal stappen kunnen enigszins verschillen van uw apparaat, maar de stappen blijven dezelfde.
Stap één: De printer uit de verpakking halen
  1. Verwijder de tape en het karton aan de buitenkant van het apparaat.
    Afbeelding : De tape aan de buitenkant van het apparaat verwijderen
    Afbeelding: De tape aan de buitenkant van het apparaat verwijderen
  2. Open de uitvoerlade, open de cartridgeklep en verwijder de tape en het karton aan de binnenzijde van het product.
    Afbeelding : De tape en het karton aan de binnenzijde van het apparaat verwijderen
    Afbeelding: De tape en het karton aan de binnenzijde van het apparaat verwijderen
  3. Sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten
    Afbeelding: De cartridgeklep sluiten
Stap twee: De inhoud van de doos controleren
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Stap drie: Het netsnoer en de adapter aansluiten
Sluit het netsnoer aan op de achterkant van het apparaat, sluit het aan op de voeding en sluit het vervolgens aan op een stopcontact.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Afbeelding: Het netsnoer aansluiten op de achterzijde van het apparaat.
  1. Het netsnoer op de achterkant van het apparaat aansluiten
  2. Het netsnoer op de voeding aansluiten
  3. Het netsnoer op een stopcontact aansluiten
Stap vier: Het apparaat inschakelen
Druk op de aan/uit-knop () om het apparaat in te schakelen.
Afbeelding : Het apparaat inschakelen
Afbeelding: Het apparaat inschakelen
Stap vijf: Selecteer de taal en regio (alleen HP Deskjet 3000 (J310) printerserie)
Deze stap is alleen van toepassing op de HP Deskjet 3000 (J310) printerserie. Als u geen apparaat uit deze serie hebt, gaat u verder met de volgende stap.
Nadat het apparaat is ingeschakeld, toont het display van het bedieningspaneel een lijst met mogelijke taalinstellingen. Gebruik de volgende stappen om de standaard taal en land/regio voor uw product in te stellen.
  1. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op de knop () naast de pijl omlaag () om zo nodig door de talen te bladeren.
  2. Druk op de knop () naast OK om de keuze te bevestigen.
  3. Druk op de knop () naast de pijl omlaag () om zo nodig door de regio's te bladeren.
  4. Druk op de knop () naast OK om de keuze te bevestigen.
    Afbeelding : Een taal en regio op het bedieningspaneel van het apparaat selecteren
    Afbeelding: Een taal en regio selecteren
Stap zes: Gewoon papier plaatsen
Voer de onderstaande stappen uit om gewoon papier in het product te plaatsen.
  1. Als het product niet is ingeschakeld, schakel het dan in door op de aan/uit-knop () te drukken.
  2. Til de papierlade op.
    Afbeelding : De papierlade optillen
    Afbeelding: De uitvoerlade optillen
  3. Laat de uitvoerlade zakken en trek dan het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten.
    Afbeelding : De uitvoerlade laten zakken
    Afbeelding: De uitvoerlade laten zakken
  4. Schuif de papierbreedtegeleider naar de uiterste stand.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleider schuiven
    Afbeelding: De papierbreedtegeleider naar de uiterste stand schuiven
  5. Plaats ongebruikt, gewoon wit papier van U.S. Letter- of A4-formaat in de lade met de korte kant naar voren en de afdrukzijde naar boven.
    Afbeelding : Plaats papier in de lade
    Afbeelding: Papier in de lade plaatsen
  6. Schuif de breedtegeleider naar rechts totdat deze tegen de rand van het papier ligt. Zorg dat het papier niet buigt.
    Afbeelding : De breedtegeleiders voor het papier naar rechts schuiven
    Afbeelding: De papierbreedtegeleider naar rechts schuiven
Stap zeven: De cartridges installeren
  1. Open de cartridgeklep. De wagen gaat naar het midden van het apparaat. Ga pas verder als de wagen stilstaat en geen geluid meer maakt.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    Afbeelding: De cartridgeklep openen
  2. Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking en trek daarna voorzichtig aan het roze treklipje om de plastic tape te verwijderen.
      let op:
    Raak de koperkleurige contactpunten en de spuitmondjes niet aan. Plaats geen nieuwe tape over de cartridges. Het aanraken van deze onderdelen kan leiden tot verstoppingen, problemen met de inkt en slechte elektrische verbindingen.
    Afbeelding : De plastic tape verwijderen
    Afbeelding: De tape van de cartridge verwijderen
  3. Pak de cartridge aan de zijkanten vast, met de spuitmondjes naar het apparaat gericht. Plaats de cartridge vervolgens in de houder. Zorg dat het pictogram op de cartridge overeenkomt met het pictogram op de houder.
    • De driekleurencartridge () moet in de houder aan de linkerzijde
    • De zwarte cartridge () moet in de houder aan de rechterzijde
    Afbeelding : De cartridge in de houder plaatsen
    Afbeelding: De cartridge plaatsen
  4. Duw de cartridge naar voren in de houder totdat de cartridge vastklikt.
    Afbeelding : De cartridge vastklikken
    Afbeelding: De cartridge vastklikken
  5. Herhaal deze stappen om de andere cartridge te plaatsen.
  6. Sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten
    Afbeelding: De cartridgeklep sluiten
  1. Open de printersoftware.
  2. Dubbelklik op Printeracties en dubbelklik dan op Onderhoudstaken. HP Toolbox wordt geopend.
  3. Klik op het tabblad Apparaatservices en klik vervolgens op Inktcartridges uitlijnen. De printer lijnt de cartridges uit en drukt dan een uitlijningspagina af.