• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart Plus e-All-in-One B210 series - Enveloppen afdrukken

HP Photosmart Plus e-All-in-One B210 series - Enveloppen afdrukken
Met uw HP Photosmart kunt u afdrukken op één envelop, op een groep enveloppen of op etiketvellen die speciaal voor inkjetprinters zijn bedoeld.
Een reeks adressen op etiketten of enveloppen afdrukken
  1. Druk eerst een testpagina op standaardpapier af.
  2. Plaats de afgedrukte testpagina op het etiketvel en houd vervolgens beide pagina's tegen het licht. Controleer of elk tekstblok op de juiste wijze op het etiket is geplaatst. Pas het document desgewenst aan.
  3. Plaats de etiketvellen of enveloppen in de papierlade.
      let op:
    Gebruik geen enveloppen met sluiting of vensters. Ze kunnen in de rollers vastlopen waardoor een papierstoring kan ontstaan.
  4. Schuif de papierbreedtegeleiders naar binnen totdat deze tegen de stapel etiketten of enveloppen komt.
  5. Druk als volgt op enveloppen af:
    1. Geef de afdrukinstellingen weer en klik op het tabblad Functies.
      Klik in het gedeelte Opties formaat wijzigen op het juiste envelopformaat in de lijst Formaat.
  6. Klik op OK en klik vervolgens op Afdrukken of OK in het dialoogvenster Afdrukken.