HP ENVY 13-1000 notebook-pc's - Schermachtergrond wordt zwart bij aansluiten en loskoppelen van de netadapter (Windows 7)

Het Envy 13-model heeft twee afzonderlijke programma's die de achtergrondafbeeldingen beheren en deze kunnen conflicten veroorzaken als ze tegelijk worden gebruikt. Veelvoorkomende problemen zijn:
  • Achtergrond wordt zwart.
  • Achtergrond kan niet worden gewijzigd.
Deze beeldschermproblemen kunnen voorkomen wanneer u StarDock MijnKleuren gebruikt voor het instellen van de achtergrond of het thema waarna verdere beeldschermwijzigingen worden gemaakt met de Windows Aero-configuratie. Het StarDock beeldschermprogramma is bedoeld als aanvulling op de standaard Windows Aero-configuratiefunctie, maar beide programma's mogen niet tegelijkertijd worden gebruikt. Kies welk programma u wilt gebruiken en gebruik dan ook uitsluitend dat programma.
  opmerking:
Voor informatie over StarDock opent u de StarDock-toepassing en selecteert u vervolgens Help.
Een verwant probleem doet zich voor wanneer, om batterijlading te besparen, de notebook wordt geconfigureerd om automatisch de beeldschermstatus om te schakelen wanneer de netvoeding wordt aangesloten of losgekoppeld. Deze wijziging in het energieverbruik zorgt er voor dat het beeldscherm enkele seconden zwart is en dan verandert.
Als u dit probleem tegenkomt, heeft het inschakelen van de Windows Aero-probleemoplosser (de enige probleemoplosser die momenteel beschikbaar is voor problemen met bureaubladinstellingen) het probleem niet opgelost.