• Informatie

Problemen met afdrukkwaliteit oplossen voor de HP Photosmart Premium e-All-in-One printerserie (C310)

Dit document is bedoeld voor de HP Photosmart Premium e-All-in-One printerserie (C310).
De kwaliteit van afgedrukte documenten of foto's voldoet niet aan de verwachtingen. De procedures in dit document zouden moeten helpen bij het verhelpen van gestreepte of vage afdrukken, ontbrekende zwarte of andere kleuren op afdrukken, documenten met wazige of vage tekst, inktstrepen of vlekken en andere problemen betreffende de printkwaliteit.
U kunt de meeste diagnosepagina voor de afdrukkwaliteit oplossen door gebruik te maken van originele HP cartridges en in sommige gevallen moet u mogelijk de printer het automatische onderhoudsproces laten uitvoeren. Controleer het papier en de afdrukinstellingen om ervoor te zorgen dat ze correct zijn voor de afdruktaak, en reinig de cartridges en de printkop. Wellicht moet u lege of defecte cartridges vervangen.

Oplossing één: Originele HP cartridges gebruiken

HP raadt u aan legitieme inktbenodigdheden van HP te gebruiken. HP kan de kwaliteit of betrouwbaarheid van cartridges van andere fabrikanten of opnieuw gevulde cartridges niet garanderen. Als u geen legitieme HP cartridges gebruikt, kunnen problemen wellicht niet worden verholpen met de stappen in dit document. Ga naar hp.com/go/anticounterfeit als u de echtheid van uw cartridges wilt controleren.

Oplossing twee: Het automatische onderhoud helemaal laten uitvoeren

Veel problemen met de afdrukkwaliteit met zwarte inkt, zoals slechte zwarte tekst of problemen die optreden bij een onlangs geïnstalleerde zwarte cartridge, worden verholpen met het automatische onderhoudsproces van de printer. U hoeft niets te doen. De afdrukkwaliteit zou binnen een paar uur beter moeten worden.
Als u hier niet op wilt wachten, gaat u door met deze probleemoplossing.

Oplossing drie: Het papier controleren

Gebruik de volgende richtlijnen om er zeker van te zijn dat het papier dat u gebruikt geschikt is voor de afdruktaak. Als het niet geschikt is, plaatst u een geschikte papiersoort in de printer.
  • Plaats het papier in de invoerlade met de bedrukte zijde naar beneden. Veel papiersoorten hebben een afdrukzijde en een zijde waar niet op afgedrukt dient te worden, zoals fotopapier en andere speciale media. Over het algemeen is de zijde met het gladde oppervlak de 'afdrukzijde' en in sommige gevallen staat het logo van de papierproducent op de zijde waar niet op gedrukt moet worden.
  • Gebruik geen gekreukt of opgekruld papier. Plaats alleen schoon, ongekreukt papier in het apparaat.
    Afbeelding : Geen gekreukt papier gebruiken
    Afbeelding: Geen gekreukt papier gebruiken
  • Gebruik de juiste papiersoort voor de taak.
    • Voor standaardtekstdocumenten werkt gewoon papier met ColorLok-technologie goed. Papier met ColorLok-technologie is industriestandaard papier dat goed samengaat met HP inkt.
      Afbeelding : Gewoon papier met ColorLok-technologie wordt aangeraden om tekst op af te drukken
    • Voor documenten met een hoge afdrukdichtheid, zoals afbeeldingen met veel contrast of foto's, gebruikt u HP Geavanceerd Fotopapier voor de beste resultaten.
    • Sommige papiersoorten nemen inkt minder goed op dan andere. Als er snel strepen op uw afdrukken komen, zorgt u ervoor dat u een aanbevolen papiersoort gebruikt.
  • Bewaar fotopapier in de oorspronkelijke verpakking, in een hersluitbare plastic zak. Leg het op die manier verpakte fotopapier in een koele, droge ruimte op een vlakke ondergrond. Plaats 10-20 vellen fotopapier op het moment dat u klaar bent om te gaan afdrukken. Leg het ongebruikte papier weer terug in de verpakking.
  • Probeer ander papier. Zo kunt u vaststellen of het probleem te maken heeft met het papier.
opmerking:
Ongeschikt, beschadigd of niet-ondersteund papier kan leiden tot verticale strepen bij afdrukken.
Voorbeelden van horizontale en verticale strepen op de afdruk
Afbeelding: Horizontale strepen op de afdruk.
Als uw afdruk horizontale strepen bevat of als er andere problemen met de afdrukkwaliteit zijn dan verticale strepen, gaat u verder met de volgende stap.
Afbeelding: Verticale strepen op de afdruk.
Vervang cartridges niet om verticale strepen op de afdruk op te lossen. In de plaats dient u het papier te controleren, zoals eerder beschreven in dit document, of zoek een document dat dit probleem behandelt. Verticale strepen in kopieën kunnen vaak worden verholpen door de glasplaat van de scanner te reinigen.
Nadat u de voorgaande richtlijnen hebt gevolgd en u er zeker van bent dat het papier dat u gebruikt geschikt is voor de afdruktaak, probeert u nogmaals af te drukken.

Oplossing vier: De afdrukinstellingen controleren

Voer de onderstaande stappen uit om te kijken of de afdrukinstellingen geschikt zijn voor uw afdruktaak.
  1. Klik in het softwareprogramma waarmee u afdrukt op Bestand en Afdrukken. Het venster Afdrukken wordt geopend.
  2. Selecteer uw printer in de lijst Naam: en klik dan op Eigenschappen. Het venster Eigenschappen wordt geopend.
  3. Klik op het tabblad Snelkoppelingen voor afdrukopties.
  4. Klik onder het onderdeel Snelkoppelingen voor afdrukopties op het type taak dat u probeert af te drukken.
    Afbeelding : Het venster Printereigenschappen waarin de Snelkoppelingen voor afdrukopties zijn geselecteerd
    Afbeelding: Het venster Printereigenschappen waarin de Snelkoppelingen voor afdrukopties zijn geselecteerd
  5. Bekijk de volgende opties rechts van het venster van de Eigenschappen van de printer en maak aanpassingen waar nodig.
    • Papierformaten: Controleer of de geselecteerde optie overeenkomt met uw papierformaat.
    • Papiersoort: Als een van de opties precies met uw papiersoort overeenkomt, kiest u deze optie.
    • Afdrukkwaliteit: Verhoog de afdrukkwaliteit als u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw afdrukken.
  6. Klik op het tabblad Eigenschappen.
  7. Zorg ervoor dat onder Kleuropties de optie Afdrukken in grijstintenniet is geselecteerd.
  8. Klik op OK en klik vervolgens opnieuw op OK om de afdruktaak te starten.

Oplossing vijf: Controleer de inktniveaus en vervang cartridges die leeg of bijna leeg zijn

Voer deze stappen uit om de inktniveaus van de cartridges met HP Solution Center te controleren en vervang dan als het nodig is de cartridges die leeg of bijna leeg zijn.
opmerking:
Waarschuwingen en indicatoren voor het inktniveau bieden uitsluitend schattingen om te kunnen plannen. Houd een vervangende inktcartridge binnen handbereik om mogelijke afdrukvertragingen te vermijden wanneer een indicator op lage inktniveaus wijst. U hoeft de inktcartridges pas te vervangen wanneer de afdrukkwaliteit onaanvaardbaar wordt.
Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.
  1. Open HP Solution Center:
    • Windows XP: Klik op Start, Alle programma's, HP en vervolgens op HP Solution Center.
    • Windows Vista of Windows 7: Klik op het Windows-pictogram (), Programma's, HP en op HP Solution Center.
    HP Solution Center wordt in een nieuw venster geopend.
  2. Klik op Instellingen ().
  3. Klik in het gebied Afdrukinstellingen op Printerwerkset. De printer Werkset wordt geopend.
  4. Klik op het tabblad Geschatte inktniveaus. De geschatte inktniveaus worden afgebeeld in een grafische weergave op de computer.
    Afbeelding : Afbeelding van geschatte inktniveaus in de printerwerkset
    Afbeelding: Afbeelding van geschatte inktniveaus in de printerwerkset

Oplossing zes: Een testrapport voor de afdrukkwaliteit afdrukken en controleren deze goed is

Voer deze stappen uit om een testrapport voor de afdrukkwaliteit af te drukken en vervolgens te evalueren.

Stap één: Een testrapport voor de afdrukkwaliteit afdrukken

1. Plaats gewoon, wit papier in de invoerlade.
  2. Raak op het bedieningspaneel van de printer het pictogram Instellingen () en vervolgens Hulpmiddelen aan.
  3. Raak Rapport voor de afdrukkwaliteit aan. Het testrapport voor de afdrukkwaliteit wordt afgedrukt.
    Afbeelding : Voorbeeld van een rapport voor afdrukkwaliteit
    Afbeelding: Testrapport voor de afdrukkwaliteit

Stap twee: Het testrapport voor de afdrukkwaliteit controleren op defecten

Als de printer en de cartridges normaal werken, moeten alle gekleurde balken aanwezig te zijn. Ze mogen geen strepen bevatten en moeten over de gehele paginabreedte uniform van kleur zijn. De zwarte tekst op de pagina mag geen inktstrepen vertonen.
Raadpleeg de volgende tabel met voorbeelden van fouten die u kunt aantreffen op het rapport voor afdrukkwaliteit. Het is geen overzicht van alle probleemgevallen, maar het laat wel de meest voorkomende problemen zien.
Voorbeelden van fouten in het rapport voor afdrukkwaliteit
Fout
Voorbeeld
De tekst met het grote lettertype is ongelijk aan één kant
afbeelding van ongelijke grote tekst
Onregelmatig gestreepte of vervaagde gekleurde balken
Afbeelding van streperige of vervaagde gekleurde balken
Ongelijkmatige gekleurde balken
Afbeelding van ongelijkmatig gekleurde balken
Op de gekleurde balken zijn strepen in een andere kleur te zien
Afbeelding van gekleurde balken met strepen
Op de gekleurde blokken zijn regelmatige witte strepen te zien
Afbeelding van witte strepen in de gekleurde balken
Gekartelde uitlijningspatronen
Afbeelding van gekartelde uitlijningspatronen
  • Als u geen afwijkingen in het rapport voor afdrukkwaliteit ziet, functioneren het afdrukmechanisme en de printcartridges correct. Indien u nog steeds ontevreden bent over de afdrukken, dient u deze algemene richtlijnen voor de afdrukkwaliteit te proberen. U hoeft niet verder te gaan met de stappen voor probleemoplossing in de rest van dit document:
    • Controleer of de afbeelding die u afdrukt voldoende resolutie heeft. Afbeeldingen die te sterk zijn uitvergroot, kunnen er vaag of onscherp uitzien.
    • Als het probleem zich in een strook aan de rand van een afdruk voordoet, gebruikt u de software die voor de printer is geïnstalleerd of een ander softwareprogramma om de afbeelding 180° te draaien. Mogelijk verschijnt het probleem niet aan het andere uiteinde van de afdruk.
  • Ga verder met de volgende stappen indien u een of meer van deze afwijkingen op het testrapport voor de afdrukkwaliteit ziet.

Stap drie: Controleren of de cartridges goed worden geventileerd en correct zijn geïnstalleerd

Als de ventilatieopening op de bovenkant van de cartridge verstopt of geblokkeerd is, werkt de cartridge mogelijk niet goed. Volg deze stappen om te controleren of de cartridges goed worden geventileerd en correct zijn geïnstalleerd.
  1. Druk op de aan/uit-knop om de printer in te schakelen als deze nog niet is ingeschakeld. Wacht totdat de printer inactief is en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat.
  2. Open de cartridgeklep. De wagen gaat naar het midden van de printer.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    Afbeelding: De cartridgeklep openen
  3. Druk op het lipje aan de voorkant van de cartridge om deze los te maken en trek de cartridge vervolgens omhoog om de cartridge uit de houder te halen.
    Afbeelding : De cartridge uit de houder verwijderen
    Afbeelding: De cartridge uit de houder verwijderen
  4. Onderzoek het ventilatiegedeelte van iedere cartridge boven het HP logo bovenop de cartridge.
    Afbeelding : De ventilatieopening aan de bovenzijde van de cartridge
    Afbeelding: De ventilatieopening aan de bovenzijde van de cartridge
  5. Trek aan het oranje lipje om het te verwijderen als het nog steeds aan de cartridge is bevestigd.
    Afbeelding : Oranje treklipje
    Afbeelding: Oranje treklipje.
  6. Als de ventilatieopening verstopt zit, gebruikt u een rechte naald om voorzichtig de overvloedige kleefstof uit de ventilatieopening te verwijderen.
      Afbeelding : De verstopte ventilatieopening schoonmaken met een naald
      Afbeelding: Maak de verstopte ventilatieopening schoon met een naald.
    1. Verstopt ventilatiegaatje
    2. Voorzichtig de overvloedige kleefstof uit de ventilatieopening verwijderen met een rechte naald
    3. Vrijgemaakte ventilatieopening
  7. Schuif de cartridge met de inktsproeier en de contactpunten omlaag gericht in de bijbehorende houder. Druk op de cartridge totdat deze vastklikt.
    opmerking:
    Zorg ervoor dat elk cartridge in de juiste houder wordt geïnstalleerd. Bekijk de vorm van het symbool en de kleur van de cartridge en zoek de sleuf met hetzelfde symbool en dezelfde kleur.
  8. Herhaal deze stappen om de ventilatiegaatjes op elke cartridge te controleren.
  9. Zorg ervoor dat elke cartridge stevig in de sleuf zit. Beweeg met uw vinger langs de bovenkant van de cartridges om te controleren of er geen cartridges uitsteken en druk er vervolgens stevig op totdat elke cartridge vastklikt.
  10. Sluit de cartridgeklep. De wagen met cartridges keert terug naar de rechterkant van de printer.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten
    Afbeelding: De cartridgeklep sluiten
  11. Probeer de afdruktaak nogmaals uit te voeren.

Stap vier: Een firmware-upgrade installeren

Controleer of er een firmware-upgrade is die het probleem zou kunnen oplossen:
  1. Raak op het bedieningspaneel van de printer het pictogram Instellingen () aan.
  2. Raak Web aan.
  3. Raak Printerupdates aan.
  4. Raak Controleren op printerupdates aan.
  5. Raak Ja aan om bij te werken. Het bijwerken kan 10 tot 20 minuten duren. Schakel de printer niet uit voordat de update is voltooid. De printer zal zichzelf automatisch uitschakelen en weer inschakelen.

Stap vijf: De printkop reinigen

Volg deze stappen om een hulpprogramma voor het reinigen van de printkop uit te voeren.
  1. Plaats gewoon, wit papier in de invoerlade.
  2. Raak op het bedieningspaneel van de printer het pictogram Setup aan en raak Hulpmiddelen aan.
  3. Raak Cartridges reinigen aan.
    opmerking:
    Het is normaal dat u mechanische geluiden hoort tijdens het reinigingsproces. Er wordt een testpagina afgedrukt nadat het reinigingsproces is voltooid.
  let op:
Schakel de printer nooit uit wanneer er cartridges niet geïnstalleerd zijn. Om problemen te voorkomen waarvoor de printkop gereinigd moet worden of die het inktsysteem kunnen beschadigen, moet u altijd de inktcartridges zo snel mogelijk vervangen en de printer uitschakelen met de aan-uitknop.

Stap zes: De printer uitlijnen

Als u gebreken hebt gezien op het testrapport voor de afdrukkwaliteit, volgt u deze stappen om de printer uit te lijnen.
  1. Open HP Solution Center:
    • Windows XP: Klik op Start, Alle programma's, HP en vervolgens op HP Solution Center.
    • Windows Vista of Windows 7: Klik op het Windows-pictogram (), Programma's, HP en op HP Solution Center.
    HP Solution Center wordt in een nieuw venster geopend.
  2. Klik in HP Solution Center op Instellingen ().
  3. Klik in het gebied Afdrukinstellingen op Printer Toolbox. De Printer Toolbox wordt geopend in een nieuw venster.
  4. Klik op De printcartridges uitlijnen ().
  5. Klik op Pagina afdrukken. De printer drukt een uitlijningspagina af.

Oplossing zeven: De problematische cartridge vervangen

Als met geen van de voorgaande stappen het probleem kon worden opgelost, vervangt u de cartridge die overeenkomt met het defect in het rapport voor afdrukkwaliteit. Als bijvoorbeeld een van de magenta balken een defect vertoont, vervangt u de magenta cartridge. Voer de volgende stappen uit om de cartridge die het probleem veroorzaakt te vervangen.

Stap één: De problematische cartridge vervangen

1. Schakel de printer in als dat nog niet is gebeurd.
  2. Open de toegangsklep voor inktcartridge.
    De wagen verplaatst zich naar het midden van de printer.
    Afbeelding : De toegangsklep voor inktcartridges openen
    Afbeelding: De cartridgeklep openen
  3. Ga pas verder als de wagen stilstaat en geen geluid meer maakt.
  4. Druk op het lipje aan de voorkant van de inktcartridge en trek deze omhoog en naar buiten om de cartridge uit de houder te halen.
    Afbeelding : De inktcartridge uit de sleuf verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de inktcartridge uit de gleuf.
      let op:
    Til de vergrendeling naast de wagen niet omhoog om de cartridges te plaatsen. Hierdoor worden de cartridges mogelijk niet goed geplaatst, wat afdrukproblemen kan veroorzaken. De vergrendeling moet omlaag blijven voor een juiste plaatsing van de cartridges.
    opmerking:
    Schakel de printer nooit uit wanneer er cartridges ontbreken. Zorg dat u ontbrekende inktcartridges zo snel mogelijk vervangt om problemen met de afdrukkwaliteit en mogelijk extra inktverbruik of schade aan het inktsysteem te voorkomen.
  5. Haal de inktcartridge uit de verpakking en trek het oranje lipje recht naar achteren.
      let op:
    Zorg dat u het oranje lipje volledig verwijdert en dat de plastic verpakking enigszins is losgekomen voordat u het oranje kapje in de volgende stap verwijdert. Anders kan er inkt lekken uit de inktcartridge. Wanneer u de plastic verpakking verwijdert, scheurt het papieren label boven op de inktcartridge iets, wat nodig is om de inktcartridge goed te ventileren.
    Afbeelding : De nieuwe inktcartridge uit de plastic verpakking halen
    Afbeelding: Verwijder de nieuwe inktcartridge uit de plastic verpakking.
  6. Draai het oranje kapje linksom om het los te breken.
    Afbeelding : Het oranje kapje verwijderen
    Afbeelding: Het oranje kapje draaien om het los te breken
  7. Schuif de inktcartridge met de inktsproeier en contactpunten naar onder gericht in de sleuf en druk de inktcartridge vervolgens omlaag totdat deze op zijn plaats vastklikt.
    Zorg dat het gekleurde pictogram op de inktcartridge overeenkomt met het gekleurde pictogram op de sleuf.
      let op:
    Til de vergrendelingshendel niet omhoog om de inktcartridges te plaatsen. Hierdoor worden de cartridges mogelijk niet goed geplaatst, wat afdrukproblemen kan veroorzaken. De vergrendeling moet omlaag blijven voor een juiste plaatsing van de cartridges.
    Afbeelding : De inktcartridge plaatsen
    Afbeelding: De inktcartridge plaatsen.
  8. Als de inktcartridge niet vastklikt, verwijdert u deze uit de wagen. Buig het lipje voorzichtig weg van de inktcartridge en plaats de inktcartridge terug in de wagen.
      let op:
    Zorg ervoor dat u het lipje niet verder dan ongeveer 1,27 cm buigt. Als het lipje te ver buigt, kunt u de inktcartridge beschadigen of kan het lipje afbreken.
      Afbeelding : Het lipje van de inktcartridge naar buiten buigen
      Afbeelding: Het lipje van de inktcartridge bijstellen
    1. Buig het lipje weg van de cartridge
    2. Buig het lipje niet verder dan ongeveer 1,27 cm
  9. Herhaal deze stappen voor elke inktcartridge die moet worden vervangen.
  10. Sluit de toegangsklep voor inktcartridge.
    Als u een nieuwe inktcartridge plaatst, geeft de printer automatisch aan dat u de inktcartridges moet uitlijnen.
    Afbeelding : De toegangsklep voor inktcartridges sluiten
    Afbeelding: De cartridgeklep sluiten

Stap twee: Gewoon papier plaatsen

1. Klap de uitvoerlade omhoog en houd hem in open positie.
  2. Schuif de papierbreedtegeleider helemaal naar buiten.
    Afbeelding : Schuif de papiergeleider naar buiten
    Afbeelding: De papierbreedtegeleider naar buiten schuiven
  3. Plaats het papier in de invoerlade met de korte rand naar voren en de afdrukzijde naar beneden.
    Afbeelding : Plaats gewoon papier
    Afbeelding: Plaats gewoon papier
  4. Pas de papierbreedtegeleider aan zodat deze tegen de stapel papier rust.
    Afbeelding : Schuif de papierbreedtegeleider tegen de stapel papier
    Afbeelding: Pas de papierbreedtegeleider aan totdat deze tegen de stapel papier rust
  5. Klap de uitvoerlade naar beneden. Schuif het verlengstuk van de lade zo ver mogelijk naar u toe. Klap de papiergreep aan het uiteinde van het verlengstuk van de lade op.
    Afbeelding : De uitvoerlade laten zakken
    Afbeelding: De uitvoerlade laten zakken

Stap drie: De printer uitlijnen

Raak na het plaatsen van gewoon wit papier OK aan op het bedieningspaneel van de printer. De printer drukt automatisch een uitlijningspagina af om de cartridges uit te lijnen.
Afbeelding : Voorbeeld uitlijningspagina
Afbeelding: Voorbeeld uitlijningspagina
Als de printer er niet in slaagt de cartridges automatisch uit te lijnen, neemt u de volgende stappen om de printer via HP Solution Center uit te lijnen.
  1. Open HP Solution Center:
    • Windows XP: Klik op Start, Alle programma's, HP en vervolgens op HP Solution Center.
    • Windows Vista of Windows 7: Klik op het Windows-pictogram (), Programma's, HP en op HP Solution Center.
    HP Solution Center wordt in een nieuw venster geopend.
  2. Klik in HP Solution Center op Instellingen ().
  3. Klik in het gebied Afdrukinstellingen op Printer Toolbox. De Printer Toolbox wordt geopend in een nieuw venster.
  4. Klik op De printcartridges uitlijnen ().
  5. Klik op Pagina afdrukken. De printer drukt een uitlijningspagina af.

Oplossing acht: De printkop vervangen

Als u alle bovenstaande stappen hebt voltooid en nog steeds problemen ondervindt, vervangt u de printkop.
  let op:
Wacht totdat u een nieuwe printkopeenheid hebt voordat u de cartridges verwijdert. HP raadt aan de cartridges niet langer dan 30 minuten buiten de printer te laten liggen. Als u dit wel doet, kunnen de printer en de cartridges beschadigd raken.
  1. Ga naar de HP Parts Store.
    Als u in Azië/het Pacifisch gebied bent, wordt u doorgeleid naar een lokaal servicecenter in uw regio.
  2. Zoek op onderdeelnummer CN642A.
  3. Volg de instructies om de printkopeenheid te bestellen.
Zodra u de vervangende printkop hebt, gaat u naar De printkop vervangen voor uw printer.

Oplossing negen: Laat de printer nakijken

Laat uw HP product nakijken of vervangen als u alle voorgaande stappen hebt voltooid.
Ga naar de website http://www.support.hp.com/checkwarranty om te controleren of uw product nog onder de garantie valt. Neem contact op met HP Ondersteuning om een reparatie of vervanging te plannen. Als u zich in Azië of het Pacifisch gebied bevindt, neemt u contact op met HP Ondersteuning voor een lokaal servicecentrum in uw regio.
Als de garantie voor uw product is verlopen, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.
opmerking:
Houd een voorbeeldafdruk bij u die het probleem toont. Als de inktcartridges, printkop of de printer binnen de garantieperiode vervangen worden, zal de technisch medewerker om een voorbeeldafdruk vragen. Als de printer teruggestuurd wordt naar HP, dan moet een voorbeeldafdruk met de printer meegestuurd worden. Plaats het voorbeeld in de uitvoerlade wanneer u uw printer inpakt voor verzending.