• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

• Feedback

Bezig met laden...

HP pc's en monitoren - Scherm beschadigd, lcd-scherm, of beeldscherm

Dit document is van toepassing op HP pc's met een lcd-scherm.
Wanneer een scherm is gebarsten of beschadigd, ziet u mogelijk lijnen, patronen of zwarte stippen op het scherm die na verloop van tijd groter kunnen worden. Als de schade aanzienlijk is, kan het scherm volledig zwart zijn. Als het scherm niet is gebarsten of niet zichtbaar beschadigd is, controleer dan of u het meest recente grafische stuurprogramma hebt.
  let op:
HP raadt geen doe-het-zelf reparatie of vervanging van het scherm aan. Dit kan de garantie ongeldig maken en verdere schade aan de computer veroorzaken.
Afbeelding : Voorbeeld van een verticale lijn
Een voorbeeld van een lcd-scherm met een zwarte verticale lijn
Afbeelding : Voorbeeld van zwarte vlek
Een voorbeeld van een lcd-scherm met een zwarte vlek