• Informatie

HP printers - Een 'Onherstelbare fout' wordt weergegeven tijdens de installatie van HP Software (Windows)

Dit document is van toepassing op HP printers die zijn uitgebracht in 2009 en eerder en computers met Windows.
Dit document bevat instructies voor het herstellen van een bericht 'Onherstelbare fout' tijdens het installeren van de HP printersoftware in Windows. Sommige 'Onherstelbare fout'-berichten staan ook bekend als 'MSI'-fouten en bevatten gewoonlijk een code van vier cijfers, hoewel de exacte tekst van het foutbericht varieert.
Afbeelding: Voorbeeld van een bericht 'Onherstelbare fout' met een numerieke code
Raadpleeg een van de volgende secties, afhankelijk van wat het beste overeenkomt met de foutmelding die op uw computer wordt weergegeven.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Bekijk de volgende lijst met veelgestelde vragen over onherstelbare fouten en tijdelijke oplossingen.
U kunt dit probleem tijdelijk oplossen door een basisdriver te installeren. Met de basisdriver drukt de printer nog steeds af, maar mogelijk kunnen niet alle functies worden uitgevoerd. Als de printer bijvoorbeeld de mogelijkheid biedt om op cd's/dvd's af te drukken, gaat deze functie verloren met de basisdriver.
Volg deze stappen om uw printer te gebruiken zonder het probleem van het foutbericht te verhelpen.
opmerking:
Met de tijdelijke oplossing wordt het probleem niet opgelost, maar hierdoor kunt u de printer wel gebruiken zonder het probleem te hoeven oplossen.
  1. Als u dat nog niet hebt gedaan, sluit dan het venster met de foutmelding en annuleer de installatie.
  2. Start de installatie van de HP software opnieuw, maar selecteer deze keer de optie Snelle of Minimale installatie (basis) in plaats van de optie Volledig of Aanbevolen.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van de software te voltooien.
opmerking:
Als u de fout liever oplost zodat u over de volledige functionaliteit kunt beschikken, gaat u verder met de oplossingen in dit document.
Belangrijk: Als u een multifunctionele printer hebt, dan is het scanproces anders dan met een basisdriver. Lees het document voor het Windows-besturingssysteem, of druk het af, voor informatie over hoe u kunt scannen met de basisdriver.