• Informatie

• Feedback

HP en Compaq desktop-pc's - Bestanden of mappen overzetten tussen gebruikersaccounts (Windows 7)

Deze informatie is van toepassing op HP en Compaq desktop-pc's met Windows 7.
Volg deze stappen om bestanden of mappen over te zetten van een gebruikersaccount naar het andere. Doe dit wanneer u meerdere gebruikersaccounts op dezelfde computer met identieke instellingen maakt of als u uw inlogwachtwoord vergeet en u een nieuw gebruikersaccount moet maken.
opmerking:
U moet aangemeld zijn als administrator om deze stappen te kunnen voltooien. Zie voor meer informatie Gebruikersaccounts en aanmeldingen beheren in Windows 7 (in het Engels).
Bestanden en mappen mogen niet versleuteld zijn.
  1. Klik op Start en klik vervolgens op Computer.
    Afbeelding : Computervenster
    Afbeelding van het Computervenster
  2. Klik op de vervolgkeuzelijst Organiseren en klik vervolgens op Map- en zoekopties.
    Afbeelding : De vervolgkeuzelijst Organiseren
    Afbeelding van de vervolgkeuzelijst Organiseren
  3. Klik op het tabblad Weergave, selecteer Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven en klik vervolgens op OK.
    Afbeelding : Venster Mapopties
    Afbeelding van het venster Mapopties
  4. Dubbelklik op het station C:, dubbelklik op de map Gebruikers en dubbelklik vervolgens de map waar de bronbestanden of -mappen staan.
    opmerking:
    In dit voorbeeld is het bronaccount "Gebruiker1" en staan de bronbestanden en -mappen in de map C:/Users/Gebruiker1.
    Afbeelding : Voorbeeld van een bronmap
    Afbeelding van een voorbeeld van een bronmap
    De volgende melding wordt weergegeven wanneer het gebruikersaccount geen beheerdersrechten heeft:
    Afbeelding : Foutmelding met betrekking tot rechten
    Afbeelding van de foutmelding met betrekking tot rechten
    Klik op Doorgaan om toegang te krijgen tot het bestand of de map of klik op Annuleren om terug te keren naar het voorgaande scherm. U moet een account met beheerdersrechten gebruiken om door te gaan. Zie Gebruikersaccounts en aanmeldingen beheren in Windows 7 (in het Engels) voor meer informatie over rechten.
  5. Selecteer de bestanden of mappen door er op te klikken. Houd de CTRL-toets ingedrukt om meerdere bestanden of mappen te selecteren. U kunt alle bestanden of mappen selecteren door te klikken op Organiseren en vervolgens op Alles selecteren.
    Afbeelding : De optie Alles selecteren
    Afbeelding van de optie Alles selecteren
  6. Klik op Organiseren en vervolgens op Kopiëren.
    Afbeelding : De optie Kopiëren
    Afbeelding van de optie Kopiëren
  7. Klik op Start en klik vervolgens op Computer.
  8. Dubbelklik op het station C:, dubbelklik op de map Gebruikers en dubbelklik vervolgens op de doelmap.
    opmerking:
    In dit voorbeeld heet het doelaccount "Gebruiker2" en staan de doelbestanden en mappen in de map C:/Users/Gebruiker2.
    Afbeelding : Voorbeeld van een doelmap
    Afbeelding van een voorbeeld van een doelmap
  9. Klik op Organiseren en vervolgens op Plakken.
    Afbeelding : De optie Plakken
    Afbeelding van de optie Plakken
    De volgende melding wordt weergegeven als u probeert om bestanden of mappen te plakken die dezelfde naam hebben als de bestanden en mappen in de doelmap:
    Afbeelding : Voorbeeld van het bericht Vervangen van bestand of map bevestigen
    Afbeelding van het bericht Vervangen van bestand of map bevestigen
    Klik op Ja om de bronbestanden in de doelmap te integreren of klik op Nee om terug te keren naar het voorgaande scherm.