• Informatie

HP en Compaq All-in-One en HP TouchSmart desktop-pc's - Scherm is zwart na het opstarten van de computer

Dit document is van toepassing op HP en Compaq All-in-One en HP TouchSmart desktop-pc's.
Voer de stappen in dit document uit om een probleem op te lossen waarbij het scherm wel voeding krijgt, maar niets weergeeft.
Verwijder alle media uit de diskettestations, cd-/dvd-stations, USB-poorten en geheugenkaartlezers. Koppel alle niet-essentiële apparaten (printers, scanners, externe vaste schijven en dergelijke) los. Laat alleen het toetsenbord en de muis aangesloten.
Start de pc opnieuw op terwijl de apparaten ontkoppeld zijn. Als er wel beeld is op de monitor en Windows correct opstart, zorgt een apparaat ervoor dat de computer niet opstart. Raadpleeg Het BIOS bijwerken om dit probleem op te lossen.
Als er geen beeld wordt weergegeven op de monitor of Windows niet correct opstart, selecteert u het symptoom dat het beste bij de staat van de computer past: