• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart C7200 All-in-One serie - Windows Vista of Windows 7: De optie dubbelzijdig afdrukken (duplexen) is niet beschikbaar, terwijl een duplexmodule is aangebracht

Probleem
De optie om dubbelzijdig af te drukken (duplex) wordt niet automatische weergegeven nadat u de accessoire voor automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplexmodule) heeft aangebracht op uw printer.
  opmerking:
De duplexmodule wordt bij sommige printermodellen meegeleverd en is voor andere modellen als optionele accessoire verkrijgbaar. De duplexmodule met kleine papierlade is beschikbaar als optionele accessoire.
Oplossing één: Een driverupdate downloaden en installeren
Als u afdrukt via een netwerk en problemen met de duplexmodule ervaart, voert u deze stappen uit om een driverupdate te downloaden en te installeren.
  1. Zet de printer aan.
  2. Klik op deze koppeling: Update voor HP printerdriver.
  3. Klik op Downloaden en volg de instructies op het scherm om de software te downloaden naar de computer.
  4. Open de map waarin het softwarebestand werd opgeslagen (meestal Downloads), dubbelklik op het bestand en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar de volgende oplossing.
Oplossing twee: De instellingen voor dubbelzijdig afdrukken inschakelen in de HP software
Volg onderstaande stappen om de duplexeenheid in te schakelen.
Stap één: De printereigenschappen zo instellen dat de duplexaccessoire wordt herkend
De volgende video demonstreert hoe u de duplexmodule toevoegt aan de afdrukinstellingen.
  opmerking:
Deze video toont het Windows 7-besturingssysteem en de HP Photosmart Premium Fax (C309a) All-in-One printer. De stappen voor het navigeren door uw besturingssysteem kunnen enigszins verschillen, maar de stappen om de duplexmodule aan de afdrukinstellingen toe te voegen, zijn hetzelfde.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
  1. Zoek uw product:
    • Windows Vista: Klik op het Windows-pictogram () en klik vervolgens op Configuratiescherm.
      Afhankelijk van uw weergave-instelling klikt u op Printer onder Hardware en geluiden of dubbelklikt u op Printers.
    • Windows 7: Klik op het Windows-pictogram () en klik vervolgens op Apparaten en printers.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw HP apparaat.
  3. Klik op Eigenschappen en klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
  4. Klik op het plusteken (+) naast Installeerbare opties om, indien nodig, dat gedeelte uit te breiden.
  5. Klik op Duplexeenheid om het vervolgkeuzemenu te openen.
  6. Open het menu Duplexeenheid en selecteer Geplaatst.
  7. Klik op Toepassen en klik vervolgens op OK.
Afbeelding : Menuopties Duplexeenheid
Afbeelding: Menuopties Duplexeenheid
Stap twee: De voorkeuren van de printerdriver instellen
De volgende video demonstreert hoe u de voorkeursinstellingen voor dubbelzijdig afdrukken (duplextaken) instelt.
  opmerking:
Deze video toont het Windows 7-besturingssysteem en de HP Photosmart Premium Fax (C309a) All-in-One printer. De stappen voor het navigeren door uw besturingssysteem kunnen enigszins verschillen, maar de stappen om de voorkeursinstellingen voor afdrukken in te stellen, zijn hetzelfde.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
  1. Zoek uw product:
    • Windows Vista: Klik op het Windows-pictogram () en klik vervolgens op Configuratiescherm.
      Afhankelijk van uw weergave-instelling klikt u op Printer onder Hardware en geluiden of dubbelklikt u op Printers.
    • Windows 7: Klik op het Windows-pictogram () en klik vervolgens op Apparaten en printers.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw HP apparaat.
  3. Klik op Afdrukvoorkeuren en klik dan op het tabblad Eigenschappen.
  4. Zoek naar Opties papierbesparing.
  5. Selecteer Automatisch in het vervolgkeuzemenu onder Dubbelzijdig afdrukken.
  6. Pas het aantal pagina's per blad en de brochurelay-out naar wens aan.