HP LaserJet Pro M1130 en M1210 series multifunctionele printers - De LaserJet installeren (hardware)

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
Dit document bevat de volgende stappen voor het installeren van de printer:
  • De inhoud van de doos controleren
  • De verpakkingstape verwijderen
  • De printcartridge voorbereiden
  • De uitvoerlade voorbereiden
  • Gewoon papier plaatsen
  • Het netsnoer aansluiten
  • Het apparaat inschakelen
De printer installeren
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
Stap één: De inhoud van de doos controleren
Haal de printer uit de doos en controleer vervolgens de inhoud van de doos.
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Stap twee: De verpakkingstape verwijderen
Verwijder al het plakband van de printer.
Stap drie: De printcartridge voorbereiden
  1. Open de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    Afbeelding: Open de cartridgeklep.
  2. Til het papieren verpakkingsmateriaal op, maar verwijder het niet.
    Afbeelding : De papierverpakking optillen
    Afbeelding: Til de papierverpakking op.
  3. Verwijder de verpakking van de printcartridge.
    Afbeelding : De verpakking van de printcartridge verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de verpakking van de printcartridge.
  4. Verwijder de printcartridge uit de printer.
    Afbeelding : De printcartridge verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de printcartridge.
      let op:
    Houd de printcartridge aan beide kanten vast om schade aan de printcartridge te voorkomen.
  5. Verwijder het verpakkingsmateriaal uit de printer.
    Afbeelding : Het verpakkingsmateriaal uit de printer verwijderen
    Afbeelding: Verwijder het verpakkingsmateriaal uit de printer.
  6. Verwijder de oranje clip aan het uiteinde van de printcartridge.
    Afbeelding : De oranje clip aan het uiteinde van de printcartridge verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de oranje clip aan het uiteinde van de printcartridge.
  7. Beweeg de printcartridge voorzichtig heen en weer om de toner gelijkmatig te verdelen.
    Afbeelding : De printcartridge heen en weer bewegen
    Afbeelding: Beweeg de printcartridge heen en weer.
  8. Buig het lipje aan de linkerkant van de printcartridge totdat het lipje afbreekt. Trek aan het lipje om alle beschermingstape van de printcartridge te verwijderen.
    Afbeelding : De beschermtape verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de beschermtape.
      let op:
    Als u toner morst op uw kleding, veegt u deze eraf met een droge doek en wast u de kleding in koud water. Warm water zal de toner permanent in de stof zetten.
  9. Plaats de printcartridge en sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De printcartridge plaatsen en de klep sluiten
    Afbeelding: Plaats de printcartridge en sluit de klep.
Stap vier: De uitvoerlade voorbereiden
Steek het verlengstuk van de uitvoerlade in de uitvoerlade. De twee clips aan weerszijden van het verlengstuk klikken vast op hun plaats.
Afbeelding : Het verlengstuk van de uitvoerlade plaatsen
Afbeelding: Plaats het verlengstuk van de uitvoerlade.
  1. Plaats het papier met de afdrukzijde naar boven en de bovenzijde naar voren in de invoerlade.
    Afbeelding : Plaats papier in de invoerlade
    Afbeelding: Plaats papier in de invoerlade
  2. Schuif de papiergeleiders naar binnen zodat ze tegen de stapel papier komen te zitten.
      opmerking:
    Ter voorkoming van papierstoringen en scheve papierinvoer dient u altijd de papiergeleiders aan de zijkant en voorkant in te stellen.
    Afbeelding : Stel de papiergeleiders in
    Afbeelding: Stel de papiergeleiders in
Stap zes: Het netsnoer aansluiten
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterzijde van de printer.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Afbeelding: Sluit het netsnoer aan op de achterzijde van de printer
  2. Sluit het netsnoer aan op een stopcontact.
Stap zeven: Het apparaat inschakelen
Druk op de aan-uitknop () om de printer in te schakelen.
Afbeelding : Het apparaat inschakelen
Afbeelding: Schakel het apparaat in.
  opmerking:
Mogelijk wordt er een witte pagina afgedrukt wanneer u het apparaat de eerste keer inschakelt.