• Informatie

HP notebook-pc's - De Fn-toets vergrendelen of ontgrendelen

Dit document is van toepassing op HP en Compaq notebookcomputer.
Sommige toetsenbordfunctietoetsen (F1 tot en met F12) zijn voorzien van een pictogram dat een secundaire actie aangeeft, bijvoorbeeld geluid dempen of helderheid aanpassen. De secundaire functionaliteit wordt ook wel actietoetsen of sneltoetsen genoemd. Op sommige toetsenborden drukt u op de toets Fn om die opdracht in te schakelen.
fn-toets uitvergroot
De locatie van de toets Fn kan verschillen.
    Functietoetsen en de Fn-toets
  1. Functietoetsen (F1 tot en met F12)
  2. Fn-toets
Een groot aantal notebooks beschikt over een instelling waarmee u de werking van de actietoetsen kunt gebruiken zonder dat u telkens op de toets Fn hoeft te drukken. Voer de juiste stappen uit om deze functie in of uit te schakelen.