• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP en Compaq pc's - Foutcodes tijdens het maken van herstelschijven (Windows 7)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq desktop-pc's met Windows 7.
Inleiding
Aan de hand van de uitleg in dit document kunt u vaststellen wat de oorzaak of bron is van de fouten die worden weergegeven wanneer u het te downloaden hulpprogramma voor het maken van een USB-herstelschijf gebruikt.
  opmerking:
Dit onderdeel van het document dient uitsluitend als achtergrondinformatie.
Codes
De volgende codes worden door de software voor het maken van herstelschijven gebruikt wanneer het een probleem ondervindt tijdens het maken van herstelschijven.
Foutcode
Beschrijving
0xE0EF001E
Ongeldige parameters.
0xE0EF0009
Invoerreeks NULL.
0xE0EF0001
Fout bij openen bestand.
0xE0EF000A
Fout tijdens openen van ingang.
0xE0EF0003
Functieoproep retourneert fouten.
0xE0EF000D
Maken van map mislukt of een map bestaat niet.
0xE0EF002F
Bestand/map bestaat niet.
0xE0EF000E
Kopiëren van bestand/map mislukt.
0xE0EF000F
Fout met set-/get-kenmerken.
0xE0EF0006
Schrijven naar bestand/tekenreeks/schijf mislukt.
0xE0EF0002
Bestandsgrootte ophalen mislukt.
0xE0EF0007
Ophalen van versie-info van een module mislukt.
0xE0EF0005
Ophalen van schijf- of partitie-informatie mislukt.
0xE0EF0011
Laden van een DLL mislukt.
0xE0EF000B
Het volledige pad van map overschrijdt vooraf gedefinieerde grootte, of pad is te lang.
0xE0EF0010
Verwijderen van bestand/map mislukt.
0xE0EF0004
Te weinig systeemgeheugen.
0xE0EF001C
Recovery Manager is niet geïnitialiseerd.
0xE0EF001B
Time-out van opdrachtuitvoering.
0xE0EF002C
De actieve bewerking is afgebroken door clients.
0xE0EF004C
GetExitCodeThread retourneert 0.
0xE0EF0049
Verkeerde/onverwachte codestroom.
0xE0EF0008
Fout opgetreden tijdens openen, maken of opvragen van registersleutelwaarde.
0xE0EF0015
Maken of vrijgeven van Win32-kernelobjecten (bijvoorbeeld Event, Thread, Mutex, Semaphore) mislukt.
0xE0EF0802
Bestanden die moeten worden gebrand overschrijden de schijfcapaciteit.
0xE0EF0804
Maken van map mislukt.
0xE0EF0808
Geen brander gevonden.
0xE0EF0810
De grootte van atomische map die moet worden gebrand, is groter dan de schijfcapaciteit.
0xE0EF0812
Registratie van callback-functie wim-bericht mislukt.
0xE0EF0814
Fout opgetreden terwijl CDCreator base.wim probeerde te splitsen.
0xE0EF0815
Fout opgetreden tijdens het maken van een achtergrondthread.
0xE0EF0816
Procesadres kan niet worden opgehaald met GetProcAddress