HP LaserJet Professional M1130/M1210 MFP - Patronen van lampjes op het bedieningspaneel interpreteren (alleen M1130 serie)

Patronen van lampjes op het bedieningspaneel interpreteren (alleen M1130 serie)
Als het apparaat aandacht nodig heeft, verschijnt er een foutcode op het display van het bedieningspaneel.
Legenda statuslampjes
Symbool voor "lampje uit"
Symbool voor "lampje aan"
Symbool voor "lampje knipperen"
Patronen van lampjes op het bedieningspaneel
Status van lampjes
Foutcode
Status van het apparaat
Actie
Alle lampjes zijn uit.
Het apparaat staat uit.
Druk op de aan/uit-knop om het apparaat in te schakelen.
Het Gereed-lampje en het waarschuwingslampje knipperen.
De statuslampjes knipperen in een cyclus tijdens de initialisatieperiode van de formatter en wanneer het apparaat een reinigingspagina verwerkt.
Geen actie vereist. Wacht totdat de initialisatieperiode is verstreken. Het apparaat moet naar de gereedstatus gaan wanneer de initialisatieperiode is beëindigd.
Het Gereed-lampje brandt.
Het apparaat is nu gereed.
Geen actie vereist. Het apparaat is gereed om een afdruktaak te ontvangen.
Het Gereed-lampje knippert.
Het apparaat ontvangt of verwerkt gegevens.
Geen actie vereist. Het apparaat ontvangt of verwerkt een afdruktaak.
Het Gereed-lampje knippert langzaam.
Het apparaat staat in de energiebesparende modus.
Geen actie vereist.
Het waarschuwingslampje knippert.
E0
Er is papier vastgelopen in het apparaat.
Maak het vastgelopen papier vrij.
E1
De invoerlade is leeg.
Plaats papier in de lade.
E2
Er is een klep geopend.
Controleer of het klepje van de printcartridge volledig is gesloten.
E4
Het apparaatgeheugen is vol.
De taak is te complex om af te drukken. Vereenvoudig de taak of verdeel de taak in meerdere bestanden.
E5
Het apparaat voert geen papier in vanuit de papierlade.
Mogelijk moet u de roller voor papieropname reinigen of vervangen.
H0
Het apparaat staat in de modus voor handmatig invoeren.
Laad het juiste papiertype en papierformaat in de invoerlade.
H1
Het apparaat verwerkt een handmatige dubbelzijdige afdruktaak.
Plaats de pagina's in de invoerlade om de achterkant af te drukken.
Het waarschuwingslampje en het tonerlampje knipperen.
E3
De printcartridge ontbreekt of is verkeerd geïnstalleerd.
Installeer de printcartridge.
Het tonerlampje brandt.
De printcartridge heeft het einde van de geschatte levensduur bereikt. Zodra een supply deze staat heeft bereikt, is de HP Premium Protection garantie voor die supply verstreken.
U hoeft de printcartridge nu niet te vervangen, tenzij de printkwaliteit niet meer acceptabel is.
Het waarschuwingslampje knippert en het Gereed-lampje is aan.
Er heeft zich een terugkerende fout op het apparaat voorgedaan; het apparaat herstelt hier zelfstandig van.
Als het herstel is gelukt, gaat het apparaat verder met het verwerken van gegevens en wordt de taak voltooid.
Als het herstel niet is gelukt, blijft het apparaat in de terugkerende foutstatus. Probeer eventuele media uit het mediapad te verwijderen en het apparaat uit en vervolgens weer in te schakelen.
Het waarschuwingslampje en het gereed-lampje branden.
E6
E7
E8
E9
Er heeft zich een fatale fout voorgedaan en het apparaat kan hiervan niet herstellen.
  1. Schakel het apparaat uit of koppel het netsnoer los van het apparaat.
  2. Wacht 30 seconden en schakel het apparaat dan weer in of sluit het netsnoer weer op het apparaat aan.
  3. Wacht totdat het apparaat is geïnitialiseerd.
Neem contact op met HP voor hulp als de fout zich blijft voordoen.