• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Officejet 7000 serie en HP Deskjet D4200 serie - Foutmelding 'Papier is te klein' of 'Verkeerde papierformaat' verschijnt bij het afdrukken op enveloppen in Microsoft Word 2003

Probleem
Bij afdrukken van enveloppen in Microsoft Word 2003 verschijnt de foutmelding 'Papier is te klein' of 'Verkeerd papierformaat' op het computerscherm.
Probeer de volgende oplossingen in de aangegeven volgorde om het probleem op te lossen. Als het probleem wordt verholpen met een van deze oplossingen, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
Negeer het foutbericht en ga verder met afdrukken. De afdruk kan nog steeds acceptabel zijn, zelfs wanneer de instellingen voor het papierformaat en -type niet precies overeenkomen.
  1. Druk op de doorgaan-knop () om door te gaan met afdrukken.
  2. Probeer de afdruktaak nogmaals te printen.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar de volgende oplossing.
Oplossing twee: Pas de afdrukinstellingen en envelopinstellingen aan
Gebruik de printersoftware (ook wel printerdriver of printerstuurprogramma genoemd) om de afdrukinstellingen voor uw envelopformaat en -soort te wijzigen. Gebruik vervolgens de functie Enveloppen en etiketten in Microsoft Word om uw envelopformaat te selecteren.
  1. Klik op Bestand in Microsoft Word en vervolgens op Afdrukken.
  2. Controleer of uw product is geselecteerd in het vervolgkeuzemenu Naam en klik dan op Eigenschappen.
  3. Klik op het tabblad Kenmerken.
  4. Selecteer een envelopformaat in de vervolgkeuzelijst Grootte.
    Als het vereiste papierformaat niet wordt vermeld in de vervolgkeuzelijst, volg dan deze stappen om een aangepast papierformaat te maken.
    1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Aangepast.
    2. Typ een naam voor het nieuw aangepaste papierformaat in het vak Formaat van aangepast papier.
    3. Typ de afmetingen in de vakken Breedte en Hoogte.
    4. Selecteer de meeteenheid en klik op Opslaan.
    5. Klik op OK om het dialoogvenster Formaat van aangepast papier te sluiten en klik vervolgens weer op OK om het venster Eigenschappen te sluiten.
        opmerking:
      U moet het dialoogvenster Eigenschappen sluiten om de wijzigingen toe te passen.
    6. Open het dialoogvenster Eigenschappen opnieuw en selecteer het nieuwe aangepaste formaat in het vervolgkeuzemenu Formaat.
  5. Selecteer de papiersoort.
    1. In de vervolgkeuzelijst Papiersoort of Soort is klikt u op Meer.
    2. Klik op de gewenste papiersoort en klik dan op OK.
  6. Wijzig eventuele andere instellingen en klik dan op OK om het dialoogvenster Eigenschappen te sluiten.
Stap twee: Stel het correcte envelopformaat in
Stel het correcte envelopformaat in het dialoogvenster Enveloppen en etiketten in voordat u enveloppen afdrukt.
  1. Klik in Microsoft Word op Extra, Brieven en verzendlijsten en klik vervolgens op Enveloppen en etiketten.
  2. Klik in het dialoogvenster Enveloppen en etiketten op het tabblad Enveloppen.
  3. Klik op Opties.
  4. Selecteer het gewenste papierformaat in de vervolgkeuzelijst Envelopformaat. Als u een aangepast papierformaat heeft gemaakt, selecteer dan het nieuwe aangepaste papierformaat in de vervolgkeuzelijst.
  5. Klik op OK en klik vervolgens op Sluiten om het dialoogvenster Enveloppen en etiketten te sluiten.
  6. Klik op Bestand en vervolgens op Afdrukken om de envelop af te drukken.
  opmerking:
Als u klaar bent met het afdrukken van de enveloppen, stel de instellingen voor papierformaat en -soort dan weer in op de standaardwaarden.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar de volgende oplossing.
Oplossing drie: Schakel de automatische papiertypesensor uit
Als u oplossing één en oplossing twee heeft uitgevoerd en u de foutmelding nog steeds ontvangt, schakel dan de automatische papiertypesensor uit.
  1. Klik op Bestand in Microsoft Word en vervolgens op Afdrukken.
  2. Controleer of uw product is geselecteerd in het vervolgkeuzemenu Naam en klik dan op Eigenschappen.
  3. Klik op het tabblad Kenmerken.
  4. Klik op de vervolgkeuzelijst onder Papiersoort of Soort is en klik dan op Gewoon papier.
  5. Klik op OK om het dialoogvenster Eigenschappen te sluiten.
  6. In het dialoogvenster Afdrukken klikt u op OK om de envelop af te drukken.
Oorzaak
Dit papierprobleem doet zich voor omdat de printer de breedte van de envelop scant alvorens te printen. Als de instelling voor het papierformaat in de printerdriver niet overeenkomt met het papier dat in de printer is geladen, geeft de printer de foutmelding 'Papier is te klein' of 'Verkeerde papierformaat'.