HP notebook pc's - QuickPlay en andere mediaprogramma's vervangen voor MediaSmart in Windows 7

Na het uitvoeren van een upgrade van Vista naar Windows 7 worden enkele mediaprogramma's niet meer vermeld in het menu Start omdat ze niet compatibel zijn.
HP biedt een vervanging voor QuickPlay en andere mediaprogramma's door middel van de Windows 7 MediaSmart-software. Het is belangrijk te controleren welke notebooks worden ondersteund voor MediaSmart voordat u de volgende programma's downloadt. Zie HP notebook pc's - Software en drivers zoeken na wijzigen van het besturingssysteem in Windows 7 voor een overzicht van de ondersteunde HP notebooks.
Elk MediaSmart-programma moet afzonderlijk worden geïnstalleerd. Klik op de koppeling voor elk programma in de onderstaande tabel om het te downloaden.
MediaSmart Software
Beschrijving
Klik op de koppeling om te downloaden
HP MediaSmart Music/Video/Picture (MVP) Software
Uw muziek, video's en foto's organiseren en opslaan
HP MediaSmart SlingPlayer Software
Een account maken, uw favoriete kanalen opslaan en tv-programma's bekijken, overal waar toegang tot internet hebt.
HP MediaSmart DVD Software
Programma voor het afspelen van dvd's, vergelijkbaar met QuickPlay
HP MediaSmart Internet TV Software
Via internet tv kijken op uw computer.
HP MediaSmart Live TV Software
Kabel-tv kijken op uw computer.
HP MediaSmart SmartMenu
Overschakelen tussen dvd, muziek, foto's, video en tv via één menu.
HP MediaSmart Webcam Software
Het werken met de webcam wordt nog leuker door toevoeging van artistieke effecten, de mogelijkheid tot het nemen van snapshots en zelfs het opnemen van filmpjes van uzelf.
Nadat u deze programma's hebt gedownload, kunt u de computer gewoon blijven gebruiken zoals u gewend bent.