• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP en Compaq desktop-pc's - Veelgestelde vragen over Windows Media Center (Windows 7)

Dit document heeft betrekking op HP en Compaq desktop-pc's die werden geleverd met Windows 7 Media Center (Windows 7 Home Premium en Ultimate edities).
Zie de lijst met veelgestelde vragen om de meest gebruikelijke oplossingen te lezen. Voor meer informatie over een gegeven antwoord, klik op het antwoord om de volledige informatie te tonen.
Hoe kan ik digitale tv verkrijgen?
Mijn computer heeft Windows 7 maar ik kan Windows Media Center niet vinden. Waar is het?
Mijn televisie-opnamen haperen, stoppen of mislukken. Hoe kan ik dit voorkomen?
Live-tv hapert en flikkert. Hoe kan ik dit voorkomen?
Windows Media Center geeft een fout weer en ik kan geen tv kijken. Waarom?
Mijn HP computer werd geleverd met Windows Media Center, maar de computer heeft geen tv-aansluitingen aan de achterkant. Hoe kan ik tv kijken?
Welke soorten bestanden worden ondersteund door Media Center?
Waarom kan ik geen video bekijken in Windows Media Center?
Hoe kan ik mijn VHS-homevideo's op mijn computer overbrengen?
Hoe kan ik mijn Windows Media Center-software updaten?
Waarom krijg ik geen tv-signaal wanneer ik de Windows Media Center-software gebruik?
Hoe zorg ik ervoor dat televisie-informatie in de programmagids verschijnt?
Hoe sla ik tv-programma's op een cd of dvd op?
Mijn afstandsbediening werkt niet goed. Hoe los ik dit op?
Hoe kan ik ouderlijk toezicht gebruiken om te voorkomen dat inhoud voor volwassenen wordt weergegeven?
Waarom is mijn tv-opname niet gelukt?
Kan ik mijn spelcomputer (Playstation, Wii of Xbox) op mijn computer aansluiten?
  opmerking:
Als u op een van de bovenstaande koppelingen klikt, verlaat u de website van Hewlett Packard. HP heeft geen invloed op informatie buiten de website van HP en draagt geen verantwoordelijkheid hiervoor.