• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's - Gebruikersaccounts en aanmeldingen beheren (Windows 7)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows 7.
Met wachtwoorden en afzonderlijke accounts kunt u ervoor zorgen dat persoonlijke informatie op de computer wordt beveiligd. In dit document worden de verschillende accounttypen van Windows 7 beschreven en wordt uitgelegd hoe u accounttypen kunt wijzigen en wachtwoorden kunt opslaan en wijzigen.
Uw versie van Windows 7 kan enigszins afwijken van deze instructies, maar de instructies zijn nagenoeg gelijk. Sommige procedures in dit document zijn voor specifieke versies van Windows 7. Als dat het geval is, worden de betreffende versies aan het begin van de instructies vermeld.