De voorklep verwijderen uit HP Pavilion Elite desktop-pc's

Dit document is alleen van toepassing op HP desktop-pc's met de volgende typen pc-behuizing:
Afbeelding van de pc
Voordat u begint
  • U hebt een platte schroevendraaier nodig.
  • Verwijder de Pocket Media Drive als deze aanwezig is.
  • Schakel de pc uit en koppel vervolgens alle kabels los. Koppel de ethernet- of modemkabel los voordat u het netsnoer loskoppelt.
  • Plaats de pc op een lege, vlakke en stabiele ondergrond in een ruimte zonder vloerbedekking.
  • HP adviseert een antistatische polsband en een mat van geleidend schuim te gebruiken als u aan de pc werkt.
  • Verwijder een onderdeel pas uit de beschermende verpakking op het moment dat u het gaat installeren.
  waarschuwing:
De randen van de metalen panelen zijn scherp en kunnen snijwonden veroorzaken. Zorg dat uw huid niet langs een metalen rand aan de binnenkant van de computer schuurt.
  let op:
Dit product bevat onderdelen die beschadigd kunnen raken door elektrostatische ontlading. Teneinde het risico op elektrostatische ontlading te beperken, kunt u het beste in een ruimte zonder vloerbedekking werken. Gebruik bovendien een antistatisch oppervlak (bijvoorbeeld een geleidende schuimmat) en draag een antistatische polsband die contact maakt met een geaard oppervlak.
De voorklep verwijderen
Verwijder de voorklep om een cd/dvd-station of een vaste schijf te vervangen.
  waarschuwing:
Zorg ervoor dat de pc van de voeding is losgekoppeld voordat u begint.
Stap 1
Verwijder het zijpaneel.
Voor meer informatie over het verwijderen van het zijpaneel raadpleegt u het HP ondersteuningsdocument De pc-behuizing openen.
Afbeelding: trek het zijpaneel naar de achterkant van de computer om het te ontgrendelen
Stap 2
Zoek de drie lipjes waarmee de voorklep aan de computer is bevestigd.
Trek elk lipje van de voorklep enigszins uit de computer om het paneel te ontgrendelen.
Afbeelding van het optillen van de lipjes waarmee de voorklep aan de computer is bevestigd
Stap 3
Draai de voorklep naar links open en til vervolgens het paneel van de computer af.
Afbeeldingen: de voorklep open draaien en het van de computer af tillen
De voorklep terugplaatsen
Stap 1
Zoek de zes lipjes aan de binnenkant van de voorklep en...
Afbeelding van de zes lipjes aan de binnenkant van de voorklep
... zes sleuven aan de voorkant van de pc.
Afbeelding van de zes gaten voor de voorklep op de computer
Stap 2
Houd de voorklep boven de voorkant van de computer en druk op de linkerkant van het paneel waarbij u de de lipjes in de computer steekt. Draai de rechterkant van de voorklep naar de computer toe.
Afbeeldingen: de voorklep over de computer houden en het op zijn plaats draaien
Stap 3
Druk de rechterkant van de voorklep in de computer.
Afbeelding van de rechterkant van de voorklep in de computer drukken
Stap 4
Plaats het zijpaneel terug.
Voor meer informatie raadpleegt u het HP ondersteuningsdocument De pc-behuizing openen.
Afbeelding van het zijpaneel dat over de zijkant van de computer is geplaatst