• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP desktop-pc's - Geen geluid uit de luidsprekers (Windows 7)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq desktop-pc's met Windows 7.
De stappen in dit document beschrijven hoe u het probleem kunt oplossen als er geen geluid uit de luidsprekers komt.