• Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's - venster Gebruikersaccountbeheer (Windows 7)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows 7.
Gebruikersaccountbeheer informeert u wanneer een softwareprogramma probeert om wijzigen door te voeren op uw computer waarvoor machtiging op beheerdersniveau vereist is. Gebruikersaccountbeheer helpt uw computer beschermen tegen wijziging door een onbevoegde bron.
Gebruikersaccountbeheer wordt verschillend weergegeven voor standaard gebruikersaccounts en Administrator-accounts. Zie Gebruikersaccounts en aanmeldingen beheren in Windows 7 voor meer informatie over de verschillende typen gebruikersaccounts

Gebruikersaccountbeheer met standaardgebruikersaccounts in Windows 7

Voer het Administrator-wachtwoord in en klik op Ja om door te gaan. U kunt niet doorgaan als u het Administrator-wachtwoord niet kent.

Gebruikersaccountbeheer met Administrator-accounts in Windows 7

Als u aangemeld bent op een Administrator-account, vraagt Gebruikersaccountbeheer de toestemming opdat een programma wijzigingen doorvoert op de computer. Als standaard verschijnt Gebruikersaccountbeheer alleen voor Administrators wanneer een extern programma wijzigingen probeert door te voeren op de computer.
Afbeelding : Gebruikersaccountbeheer voor Administrator
Gebruikersaccountbeheer
Klik op Ja om verder te gaan.

Informatie over Gebruikersaccountbeheer-meldingen tijdens het installeren van software

Mogelijk verschijnt één van de volgende soorten meldingen van Gebruikersaccountbeheer bij het installeren van software.
Pictogram
Type
Beschrijving
Een instelling of functie die onderdeel vormt van Windows heeft uw machtiging nodig om op te starten.
Dit onderdeel heeft een geldig digitale handtekening waarmee wordt gecontroleerd of Microsoft de uitgever van dit item is. Als u dit soort dialoogvenster ziet, is het meestal veilig om door te gaan. Als u er niet zeker van bent, controleert u de naam van het programma of de functie om te beslissen of het iets is dat u wilt uitvoeren.
Een programma dat geen deel uitmaakt van Windows heeft uw machtiging nodig om op te starten.
Dit programma heeft een geldige digitale handtekening. Deze biedt u de zekerheid dat het programma is wat het voorgeeft te zijn. Met een digitale handtekening wordt bovendien de identiteit van de uitgever van het programma gecontroleerd. Als u een dergelijk dialoogvenster ziet, controleert u of dat het programma het programma is dat u wilt uitvoeren en beslis of u de uitgever vertrouwt.
Een programma van een onbekende uitgever heeft uw toestemming nodig om op te starten.
Dit programma heeft geen geldige digitale handtekening van de uitgever. Dit betekent niet noodzakelijk dat er gevaar dreigt, aangezien veel oudere, legitieme programma's niet over een digitale handtekening beschikken. Bij sommige malware en virussen kan dit bericht worden weergegeven tijdens de installatie. U moet extra voorzichtigheid betrachten en een programma alleen laten uitvoeren als u het hebt verkregen van een betrouwbare bron, zoals de originele cd of de officiële website van de uitgever.
  • Als u deze software bij HP hebt verkregen, gaat u naar de pagina HP software en drivers downloaden en downloadt u de nieuwste versie voor uw model.
  • Werk voordat u een installatie uitvoert eerst de antivirusdefinities van uw antivirusprogramma bij en voer een scan uit om eventuele kwaadaardige bestanden die zich in het programma bevinden te detecteren.
  • Als u nu nog steeds twijfelt, installeert u het programma niet.
Uw systeembeheerder heeft een blokkering ingesteld zodat u dit programma niet kunt uitvoeren.
Dit programma is geblokkeerd omdat het bekend staat als een niet-vertrouwd programma. Om dit programma uit te voeren, moet u contact opnemen met uw systeembeheerder.

HP software of driver toont bericht Onbekende uitgever in het Gebruikersaccountbeheer-venster

De meeste software die beschikbaar is via de HP website of de installatie-cd's is ondertekend met een geldige digitale handtekening. Bij sommige software wordt in het venster van Gebruikersaccountbeheer de uitgever aangemerkt als Onbekend.
Als het Gebruikersaccountbeheer-bericht aangeeft dat de software die u hebt verkregen bij HP afkomstig is van een onbekende uitgever, gaat u naar de pagina HP software en drivers downloaden en downloadt u de nieuwste versie voor uw model.