HP en Compaq desktop pc's - De beeldweergave is gedraaid (82845G of 82865G chipsets)

Dit document is van toepassing op pc's met Intel Extreme Graphics (82845G of 82865G chipsets).
In dit document wordt uitgelegd hoe u de beeldweergave opnieuw kunt instellen als deze is gedraaid (90, 180 of 270 graden) nadat u de Windows Wizard Toegankelijkheid hebt gebruikt of een spelletje hebt gespeeld.
Draai de beeldweergave zodat u deze kunt bekijken door de toetsen CTRL en ALT ingedrukt te houden en de pijl omhoog in te drukken.
Reset de beeldweergave met behulp van Systeemherstel en door daarna de optie "Rotatie inschakelen" van de videodriver uit te schakelen:
  opmerking:
Zie voor meer informatie over Windows Systeemherstel Microsoft Systeemherstel gebruiken.
  1. Gebruik Windows Systeemherstel om de computer te herstellen op een tijdstip waarop de rotatie van de beeldweergave correct was.
  2. Klik op Start en vervolgens op Configuratiescherm.
  3. Dubbelklik in Configuratiescherm op Intel Extreme Graphics Applet.
  4. Selecteer het tabblad Rotatie en verwijder het vinkje naast Rotatie inschakelen.
  5. Nadat het systeem is hersteld, opent u Intel Extreme Graphics vanuit het Configuratiescherm. Selecteer het tabblad Rotatie en verwijder het vinkje bij Rotatie inschakelen.