HP notebook pc's - De Digital Persona-vingerprintscanner werkt mogelijk niet goed in Firefox of Internet Explorer 8

Dit document is van toepassing op HP notebook pc's met Windows Vista.
Eerdere versies van de software van de Digital Persona-vingerprintscanner werken mogelijk niet in Firefox of Internet Explorer 8.
Download en installeer de nieuwste software voor de Digital Persona-vingerprintscanner
U lost dit probleem op door de nieuwste software voor de Digital Persona-vingerprintscanner te downloaden en te installeren, versie 4.0.1.3749, revisie A (SP43882 voor 32-bit notebooks, SP4883 voor 64-bit notebooks) of later op de pagina HP drivers en downloads.
Voor meer informatie over het downloaden en installeren van drivers voor uw HP notebookcomputer, raadpleegt u het ondersteuningsdocument Updates voor HP software, drivers en BIOS vinden.