• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook pc's - De soft-touchknoppen boven het toetsenbord werken niet meer of werken abnormaal

Dit document is van toepassing op HP Pavilion DV4-1000/1100/1200 Entertainment pc's, HP Pavilion DV4-1100 Special Edition Entertainment pc's, Compaq Presario CQ40-100/200 Entertainment pc's en Compaq Presario CQ45-100/200 Entertainment pc's.
De hierboven genoemde notebook pc's kunnen te maken hebben met een terugkerend probleem waarbij de soft-touchknoppen (knoppen boven het toetsenbord) niet reageren en/of de batterijstatus niet wordt bijgewerkt (stopt bij drie procent).
Download en installeer een bijgewerkt BIOS
Dit probleem wordt opgelost door de recentste BIOS-update te downloaden en te installeren vanaf de pagina HP drivers en downloads.
Na voltooien van de BIOS-update schakelt u de notebook pc uit en verwijdert u de batterij uit de notebook pc; plaats de batterij van de notebook pc vervolgens weer terug.