• Informatie

HP Officejet 5600 serie all-in-one - De inktcartridges vervangen

Inleiding

Volg de onderstaande instructies om de inktcartridges te vervangen.
Dit document geldt voor de volgende producten:
  • 5605
  • 5608
  • 5610, 5610v, 5610xi

Vervang de cartridges

Deze video dient ter aanvulling van de instructies in dit document. Wacht voor optimale kwaliteit bij inbelverbindingen totdat de video volledig is geladen voordat u deze bekijkt.
opmerking:
U hebt de Flash Player van Macromedia nodig om deze video te kunnen bekijken. Klik hier om naar de Macromedia website te gaan (Engelstalig) om de Flash Player, indien nodig, te downloaden en installeren.

Stap één: Verwijder de cartridges

1. Zorg ervoor dat de HP all-in-one is ingeschakeld. Druk op de Aan-knop om de HP all-in-one in te schakelen. De Aan-knop is verlicht wanneer de HP all-in-one aan staat.
      Afbeelding : Druk op de Aan-knop om de all-in-one in te schakelen
    1. Aan-knop
      let op:
    Als de HP all-in-one uit staat wanneer u de toegangsklep van de printcartridges opent om bij de printcartridges te kunnen, zal de HP all-in-one de cartridges niet vrijgeven om deze te verwisselen. U kunt de HP all-in-one beschadigen als u de printcartridges probeert te verwijderen terwijl ze niet veilig aan de rechterkant vergrendeld zijn.
  2. Open de toegangsklep van het printmechanisme door deze naar voren te trekken. Het printmechanisme verplaatst zich naar de rechterkant van de HP all-in-one.
    Afbeelding : Open de toegangsklep
  3. Wacht tot het printmechanisme stilstaat en druk voorzichtig op een printcartridge om deze te ontgrendelen.
    Afbeelding : Het printmechanisme
    • Als u de drie-kleuren printcartridge vervangt, verwijdert u de printcartridge uit de sleuf aan de linkerkant.
    • Als u de zwarte printcartridge of de fotocartridge vervangt, verwijdert u de printcartridge uit de sleuf aan de rechterkant.
      Afbeelding : De printcartridges op hun juiste plaats
    1. Sleuf voor de drie-kleuren cartridge
    2. Sleuf voor de zwarte printcartridge en fotocartridge
  4. Verwijder de printcartridge uit de sleuf door deze naar u toe te trekken.

Stap twee: Installeer de nieuwe printcartridge

1. Haal de nieuwe printcartridge uit de verpakking en verwijder voorzichtig de plastic tape door aan het roze treklipje te trekken. Raak hierbij alleen het zwarte plastic aan.
      Afbeelding : Verwijder de tape
    1. Koperkleurige contactpunten
    2. Plastic tape met roze lipje (moet worden verwijderd vóór de installatie)
    3. Spuitmondjes onder de tape
      let op:
    Raak de koperkleurige contactpunten en de spuitmondjes niet aan. Als u deze delen aanraakt, kan dit leiden tot verstoppingen, inktfouten en slechte elektronische verbindingen.
  2. Schuif de nieuwe printcartridge naar voren in de lege sleuf. Duw voorzichtig het bovenste gedeelte van de printcartridge naar voren totdat deze vast klikt in de houder.
    • Als u een drie-kleuren cartridge installeert, schuift u deze in de linkersleuf.
    • Als u een zwarte inktcartridge of een fotocartridge installeert, schuift u deze in de rechtersleuf.
    Afbeelding : Plaats de printcartridge
  3. Sluit de toegangsklep voor het printmechanisme.
    Afbeelding : Sluit de toegangsklep

Stap drie: Lijn de printcartridges uit

Telkens wanneer u een printcartridge installeert of vervangt, verschijnt op het bedieningspaneel van de HP all-in-one een melding waarin u wordt gevraagd de cartridges uit te lijnen. Voer de volgende stappen uit om de printcartridges uit te lijnen vanaf het bedieningspaneel.
  1. Zorg ervoor dat er ongebruikt, gewoon wit papier van kwarto- of A4-formaat in de invoerlade is geplaatst en druk vervolgens op OK.
  2. De HP all-in-one drukt een uitlijningspagina af voor de printcartridges.
    opmerking:
    Wanneer bij het uitlijnen van de printcartridges gekleurd papier in de invoerlade is geplaatst, mislukt de uitlijning. Plaats ongebruikt, gewoon wit papier in de invoerlade en probeer vervolgens opnieuw uit te lijnen.
  3. Til het deksel op. Plaats de bovenkant van de uitlijningspagina met de bedrukte zijde naar beneden in de linkerbenedenhoek op de glasplaat van de scanner. Sluit het deksel.
    Afbeelding : Plaats het uitlijningsblad op de glasplaat
  4. Druk op OK om te beginnen met de uitlijning.
  5. De HP all-in-one lijnt de printcartridges uit. U kunt de uitlijningspagina opnieuw gebruiken of bij het oud papier doen.