• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet CP1210 Series Printer - Problemen met de productsoftware

Problemen met de productsoftware
Probleem
Oplossing
Er wordt geen driver voor het product weergegeven in de map Printers.
  • Installeer de productsoftware opnieuw.
      opmerking:
    Sluit alle geopende toepassingen. Als u een toepassing wilt afsluiten die als pictogram in de taakbalk wordt weergegeven, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en kiest u Sluiten of Uitschakelen.
  • Probeer de USB-kabel aan te sluiten op een andere USB-poort van de computer.
Er wordt een foutbericht weergegeven tijdens de installatie van de software
  • Installeer de productsoftware opnieuw.
      opmerking:
    Sluit alle geopende toepassingen. Als u een toepassing wilt sluiten die als pictogram in de taakbalk wordt weergegeven, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en kiest u Sluiten of Uitschakelen.
  • Controleer de hoeveelheid vrije schijfruimte van het station waarop u de productsoftware installeert. Maak indien nodig zoveel mogelijk ruimte vrij en installeer de productsoftware opnieuw.
  • Voer indien nodig het defragmentatieprogramma uit en installeer de productsoftware opnieuw.
Het product bevindt zich in de modus Klaar, maar er wordt niets afgedrukt
  • Druk een configuratiepagina af en controleer of het product functioneert.
  • Controleer of alle kabels goed zijn aangesloten en de juiste specificaties hebben. Doe dit zowel voor de USB-kabel als voor het netsnoer. Probeer een nieuwe kabel.