• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Printerspecificaties voor HP Photosmart D7345, D7355, D7360, D7363 en D7368 printers

Modelnummers
Printermodel
Onderdeelnummer
HP Photosmart D7345 printer
Q7059A
HP Photosmart D7355 printer
Q7060A
HP Photosmart D7360 printer
Q7058A, Q7058B
HP Photosmart D7363 printer
Q7058C
HP Photosmart D7368 printer
Q7058D
Systeemvereisten
Onderdeel
Windows
Macintosh
Besturingssysteem
Windows 98, 2000 Professional, Me, XP Professional, XP Home
Mac OS X 10.3, 10.4 en latere versies
Processor
Pentium II (of gelijkwaardig) of hoger
G3 of hoger
RAM-geheugen
64 MB (128 MB aanbevolen)
Mac OS X 10.3, 10.4 en later: 128 MB
Vrije schijfruimte
500 MB
150 MB
Beeldscherm
800 x 600, 16-bits of hoger
800 x 600, 16-bits of hoger
Cd-rom-station
4x
4x
Aansluitmogelijkheden
USB: Windows 98, 2000 Professional, Me, XP Home en XP Professional
PictBridge: gebruikt camerapoort aan voorzijde
Bluetooth: De optionele HP Bluetooth draadloze printeradapter gebruiken
Poorten aan voor- en achterzijde (Mac OS X 10.3, 10.4 en later)
PictBridge: gebruikt camerapoort aan voorzijde
Bluetooth: De optionele HP Bluetooth draadloze printeradapter gebruiken
Versie Internet Explorer
Internet Explorer 5.5 of hoger
Inktcartridges
Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.
Capaciteit
Maximaal 3000 pagina's
Afdruksnelheid (maximum)
Zwarte afdrukken
32 pagina's per minuut
Kleurenafdrukken
31 pagina's per minuut
Foto
14 seconden voor elke foto van 10 x 15 cm (4 x 6 inch)
Afdrukresolutie
Zwart-wit
Maximaal 1200 x 1200 dpi
Kleur
Maximaal 4800 x 1200 dpi geoptimaliseerd bij 1200 x 1200 dpi invoer
Invoer/uitvoer
  • USB-poort aan de achterzijde: 2.0 full-speed, voor aansluiting op computers, notebookcomputers en bepaalde HP Direct Printing-camera's
  • De printer is geschikt voor de volgende soorten geheugenkaarten: CompactFlash/Microdrive, Memory Sticks, Secure Digital/MultiMediaCard en xD-Picture Card.
  • Bluetooth draadloos afdrukken compatibel met optionele Bluetooth-adapter
  • Compatibel met PictBridge-camera door middel van de USB-poort aan de voorzijde van de printer
  • HP iPod
Capaciteit van papierlade
Lade
Capaciteit
Invoerlade:
Maximaal 100 vel gewoon papier
Maximaal 14 enveloppen
Maximaal 20-40 kaarten (afhankelijk van dikte)
maximaal 30 vel papieretiketten
Maximaal 25 transparanten, opstrijkpatronen of fotopapier
Maximaal 10 vellen fotopapier
Uitvoerlade:
Maximaal 20 vellen fotopapier
Maximaal 50 vel gewoon papier
Maximaal 10 enveloppen of kaarten
Maximaal 25 vellen etiketten of opstrijkpatronen
Ondersteunde gewichten van afdrukmateriaal
Media
Gewicht
US Letter
A4
60 tot 90 g/m2; (16 tot 24 lbs)
US Legal
75 tot 90 g/m2; (20 tot 24 lbs)
Enveloppen
75 tot 90 g/m2; (20 tot 24 lbs)
Kaarten
maximaal 200 g/m2; (maximaal 200 g/m2 voor systeemkaarten)
Fotopapier
maximaal 280 g/m2; (75 lbs)
Fysieke afmetingen
Hoogte, Breedte, Diepte
16,0 cm (6,30 inch) x 44,7 cm (17,6 inch) x 38,5 cm (15,2 inch)
Gewicht
8,5 kg (18,7 lbs)
Gebruiksomgeving
Aanbevolen temperatuurbereik
15-30° C
Maximum temperatuurbereik
5-40° C
Temperatuur tijdens opslag
-40-60° C
Aanbevolen bereik luchtvochtigheid
20-80% relatieve luchtvochtigheid
Maximum bereik luchtvochtigheid
10-80% relatieve luchtvochtigheid
Hewlett-Packard Company wil kwaliteitsproducten bieden op een manier die geen schade toebrengt aan het milieu. De printer beschikt over diverse kenmerken waarmee de invloed op het milieu tot een minimum kan worden beperkt. Zie de website van HP over bescherming van het milieu op Commitment to the Environment voor meer informatie. (Engelstalige site)
Veiligheidsinformatiebladen
Veiligheidsinformatiebladen (MSDS) zijn verkrijgbaar via de website van HP: Material Safety Data Sheets.
Recyclingprogramma
HP biedt een groeiend aantal programma's voor het inleveren en recyclen van producten in veel landen. Bovendien zijn een aantal van de grootste recyclingcentrums in de wereld HP-partners. HP bespaart op het verbruik van kostbare hulpbronnen door een aantal van zijn populairste producten opnieuw te verkopen. Meer informatie over HP's recyclingprogramma's vindt u op de website van HP (Engelstalige site).
Papier en plastic hergebruiken
Dit product is geschikt voor het gebruik van gerecycled papier volgens DIN 19309. Plastic onderdelen van meer dan 24 gram zijn gemarkeerd volgens de internationale norm, waarmee deze onderdelen beter kunnen worden herkend bij het recyclen aan het eind van de levensduur van de printer.
Ozonvorming
Dit product produceert geen meetbare hoeveelheid ozongas (O3).