HP notebook-pc's - Problemen met de webcam oplossen (Windows Vista)

Dit document is van toepassing op HP Pavilion en Compaq Presario notebooks met de oorspronkelijke HP image van het besturingssysteem Windows Vista.
Sommige HP notebooks worden geleverd met een ingebouwde webcam waarmee video's en stilstaande beelden kunnen worden opgenomen. Een webcam is een video-inputapparaat, dat vergelijkbaar is met een scanner of camera en zal niet werken tenzij u software hebt die met uw webcamhardware werkt. Voor HP notebooks met Vista zijn de video-opnameprogramma's QuickPlay of YouCam beschikbaar (afhankelijk van het model). Gebruik dit document om problemen met de webcam van uw notebook op te lossen.
Raadpleeg een van de onderstaande secties die voor u van toepassing is.