• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook pc's - De stopfout "0x0000010E" of "0x000000C1" verschijnt op een blauw scherm bij gebruik van toepassingen die grote grafische afbeeldingen verwerken

De notebook pc kan een fout op een blauw scherm weergeven als u een toepassing gebruikt waarin grote grafische voorstellingen worden verwerkt.
De fout STOP 0x0000010E op een blauw scherm oplossen
Als dit probleem optreedt, ga dan naar http://support.microsoft.com/?kbid=953026 (Engelstalig) en volg de instructies die door Microsoft worden voorzien.
  opmerking:
Als u op een van de bovenstaande links klikt, verlaat u de website van Hewlett-Packard. HP heeft geen invloed op informatie buiten de website van HP en draagt geen verantwoordelijkheid hiervoor.