• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Er wordt een papierstoring gemeld op de HP Officejet 4100 printerserie

Inleiding
Dit document beschrijft hoe u storingen en problemen met de papierinvoer kunt oplossen.
  opmerking:
Als het probleem optreedt wanneer papier in de automatische documentinvoer wordt ingevoerd tijdens het scannen, kopiëren of faxen, verwijder de storing dan in de automatische documentinvoer.
Als een papierstoring niet correct wordt verholpen, kan er een nieuwe papierstoring optreden.
Papierstoringen verhelpen
Een bericht over een papierstoring is niet altijd terecht. Het apparaat kan een papierstoring weergeven terwijl er in werkelijkheid geen storing is, maar, ongeacht of de papierstoring echt of vals is, de oplossing blijft dezelfde.
  waarschuwing:
Verwijder het vastgelopen papier altijd via de achterklep en haal de stekker uit de stopcontact, anders loopt het printmechanisme vast en kan het beschadigd raken. Verwijder het papier niet via de voorkant van het apparaat.
  1. Schakel het HP apparaat uit en draai het om, zodat de achterkant naar u toegekeerd is.
  2. Haal het netsnoer uit de achterkant van de All-in-One. Het netsnoer moet worden losgekoppeld zodat de invoerrollen vrij kunnen draaien.
  3. Zoek en open de achterklep door de linkertab in te drukken en de klep vervolgens naar u toe te trekken.
    Afbeelding : De achterklep verwijderen
    Inspecteer de aandrukrollen op de achterklep en controleer of deze schoon zijn en vrij kunnen draaien. Reinig de rollen indien nodig met een zachte doek die u een beetje met water bevochtigt. Als de rollen niet vrij kunnen draaien, vervang dan de achterklep.
  4. Inspecteer de aandrukrollen op de achterklep en controleer of deze schoon zijn en vrij kunnen draaien. Reinig de rollen indien nodig met een zachte doek die u een beetje met water bevochtigt. Als de rollen niet vrij kunnen draaien, vervang dan de achterklep. Klik op Kopen op deze pagina om reserveonderdelen te bestellen.
  5. Verwijder het papier via de achterklep.
  6. Verwijder het resterende papier uit de papierinvoerlade. Gooi papier dat beschadigd of gekreukt is weg en plaats het overige papier opnieuw in de papierinvoerlade.
  7. Plaats de achterklep terug.
  8. Sluit het netsnoer opnieuw op het apparaat aan en schakel het apparaat in.
    Als het printmechanisme vast blijft zitten na het verhelpen van de papierstoring, zorg dan dat het printmechanisme weer los wordt gemaakt.
Papierstoringen voorkomen
Aan de hand van de volgende informatie kunt u papierstoringen helpen voorkomen:
  • Druk het papier bij het plaatsen in de papierlade door totdat u weerstand voelt. Duw het papier niet verder naar binnen. Als het papier te ver naar binnen wordt geduwd, worden er meerdere pagina's tegelijkertijd ingevoerd en ontstaat er een papierstoring. Dit is meest voorkomende oorzaak van papierstoringen bij de HP Officejet 410 serie.
  • Gebruik nooit papier dat is gekreukt of beschadigd.
  • Als u problemen ondervindt bij het printen op papier waarop al eens is geprint, gebruik dan nieuw papier.
  • Verwijder de achterste klep en plaats deze terug. Controleer of de achterklep volledig is vergrendeld. Het papier kan scheef gaan liggen als de achterklep niet is vergrendeld.
  • Reinig iedere zes maanden of ieder jaar de papierrollers met een doek die licht bevochtigd is met schoon water. Na een tijdje komt er stof op de rollers te zitten en werken ze niet meer zo goed als voorheen.
  • Voordat u enveloppen print, doet u de achterflap van de envelop in de envelop en strijkt u de vouwen glad.