De foutmelding 'Papierstoring' of 'Vastgelopen wagen' wordt weergegeven voor de HP Photosmart C4380 All-in-One serie

Probleem
Tijdens het afdrukken stopt het apparaat met het invoeren van pagina's en wordt een bericht Papierstoring of vastgelopen wagen weergegeven op het bedieningspaneel van het apparaat.
Video over het verhelpen van een papierstoring
De volgende video toont de stappen voor het afdrukken van een uitlijningspagina. De getoonde printer is de C4280. De stappen voor uw printer zijn dezelfde.
De volgende video laat zien hoe u een vastgelopen wagen met cartridges verhelpt. De getoonde printer is de C4280. De stappen voor uw printer zijn dezelfde.
Als de video niet correct wordt weergegeven of als u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video af te spelen op YouTube.
De volgende video laat de stappen zien die op deze pagina worden beschreven. De buitenkant van de printer kan er anders uitzien, maar de stappen zijn hetzelfde.
Oplossing
Voer de volgende stappen uit om het vastgelopen papier uit het product te verwijderen.
Stap één: Controleer of er nog papier in de invoerlade zit en verwijder dit
  1. Verwijder alle losse vellen papier uit de invoerlade.
  2. Controleer nadat u het papier uit het apparaat hebt gehaald of er geen stukjes papier achtergebleven zijn in het apparaat.
  let op:
Probeer vastgelopen papier altijd eerst via de achterkant van het apparaat te verwijderen om schade aan het apparaat te voorkomen.
Stap twee: Verwijder vastgelopen papier via de achterkant van de HP All-in-One
  1. Schakel het apparaat uit.
  2. Koppel het netsnoer aan de achterzijde van het apparaat los.
  3. Druk op het lipje aan de linkerkant van de achterklep om de klep te ontgrendelen. Verwijder de klep door deze weg te trekken van het apparaat.
    Afbeelding : De achterklep verwijderen
  4. Trek het papier voorzichtig tussen de rollen vandaan.
      let op:
    Als het papier scheurt wanneer u het van de rollen verwijdert, controleert u de rollen en wieltjes op papiersnippers die in het apparaat kunnen zijn achtergebleven. Als u niet alle stukjes papier uit het product verwijdert, kunnen er weer papierstoringen optreden.
  5. Plaats de achterklep terug. Duw de klep voorzichtig naar voren totdat deze vastklikt.
  6. Sluit het netsnoer weer aan op het apparaat.
  7. Schakel het apparaat in.
  8. Druk op Kopiëren starten zwart of Kopiëren starten kleur om door te gaan met de huidige afdruktaak.
Stap drie: Laat het voorpaneel zakken en verwijder voorzichtig eventueel vastgelopen papier.
  1. Schakel het apparaat uit.
  2. Koppel het netsnoer aan de achterzijde van het apparaat los.
  3. Trek de invoerlade omlaag om deze te kunnen openen. Laat vervolgens de klep voor de printcartridges zakken.
    Afbeelding : De klep met de printcartridges openen
  4. Trek het papier voorzichtig tussen de rollen vandaan.
      let op:
    Als het papier scheurt wanneer u het van de rollen verwijdert, controleert u de rollen en wieltjes op papiersnippers die in het apparaat kunnen zijn achtergebleven. Als u niet alle stukjes papier uit het product verwijdert, kunnen er weer papierstoringen optreden.
  5. Sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De klep met de printcartridges sluiten
  6. Sluit het netsnoer weer aan op het apparaat.
  7. Schakel het apparaat in.
  8. Druk op Kopiëren starten zwart of Kopiëren starten kleur om door te gaan met de huidige taak.
Stap vier: Controleer of de wagen vrij kan bewegen
  1. Schakel het apparaat uit.
  2. Koppel het netsnoer aan de achterzijde van het apparaat los.
  3. Controleer of de wagen vrij kan bewegen van de ene zijde van het apparaat naar de andere. Als de wagen zich aan de rechterzijde bevindt en uit het zicht is, gaat u naar Stap vijf: Plaats opnieuw papier en test de HP All-in-One. Probeer de wagen niet te forceren indien deze ergens vastzit.
      let op:
    Zorg ervoor dat u de wagen niet forceert. Als de wagen vastzit, kunt u het apparaat beschadigen door de wagen te forceren.
  4. Als de wagen vrij beweegt, ga dan naar Stap vijf: Plaats opnieuw papier en test de HP All-in-One.
    Indien de wagen niet beweegt, gaat u verder met de volgende stap.
  5. Verwijder de printcartridges en verplaats de wagen voorzichtig naar de uiterst rechtse positie van het apparaat.
  6. Verwijder de achterklep.
  7. Draai met uw vingers de rollen in een opwaartse beweging driemaal helemaal rond.
  8. Duw de achterklep terug in het apparaat totdat deze goed op zijn plaats klikt.
  9. Vervang de printcartridges.
  10. Sluit het netsnoer weer aan op het apparaat.
  11. Schakel het apparaat in.
Stap vijf: Plaats opnieuw papier en test de All-in-One
Nadat u het vastgelopen papier hebt verwijderd, controleert u of het apparaat nog steeds goed functioneert.
  1. Plaats opnieuw gewoon wit papier in het apparaat.
  2. Voer een zelftest uit door de knop Annuleren ingedrukt te houden. Druk vervolgens op de knop Kopiëren starten, kleur. Er wordt een testpagina afgedrukt.
Laat uw HP product nakijken of vervangen als u alle voorgaande stappen hebt voltooid.
Ga naar de website http://www.support.hp.com/checkwarranty om te controleren of uw product nog onder de garantie valt. Neem contact op met HP Ondersteuning om een reparatie of vervanging te plannen. Als u zich in Azië of het Pacifisch gebied bevindt, neemt u contact op met HP Ondersteuning voor een lokaal servicecentrum in uw regio.
Als de garantie voor uw product is verlopen, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.
Oorzaak
Berichten over een vastgelopen wagen worden meestal veroorzaakt doordat papier is vastgelopen in het pad van de wagen in het apparaat, maar kunnen ook worden veroorzaakt door een ander obstakel in het pad van wagen.