Het bericht 'Wagen met cartridges is vastgelopen' wordt weergegeven voor de HP Photosmart C4200, C4340, C4400 en C4500 All-in-One printerserie

Probleem

Het foutbericht 'Vastgelopen wagen' wordt weergegeven op het bedieningspaneel van het apparaat. De wagen met de cartridges loopt vast aan de linkerzijde van het apparaat. Er is mogelijk eerder een papierstoring opgetreden.
De volgende video laat zien hoe u een vastgelopen wagen met cartridges verhelpt. De getoonde printer is de C4280. De stappen voor uw printer zijn dezelfde.
Als de video niet correct wordt weergegeven of als u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video af te spelen op YouTube.
BELANGRIJK: Voer deze oplossingen uit in de aangegeven volgorde om het probleem op te lossen.