HP notebook-pc's - Cyberlink DVD Suite start niet na het installeren of bijwerken van QuickPlay

Begrijpen dat Cyberlink DVD Suite niet start na de installatie of update van QuickPlay
Cyberlink DVD Suite start niet op na de installatie van QuickPlay of het bijwerken van QuickPlay met behulp van webupdate. Er verschijnt mogelijk een foutbericht dat meldt dat er DLL-bestand(en) ontbreken voor de toepassing.
Doe het volgende om dit probleem op te lossen door de meest recente versie van QuickPlay (3.7 of later) bij te werken:
  1. Klik op Start, Alle programma's en klik op QuickPlay.
  2. Klik op het QuickPlay update-pictogram en volg de instructies op het scherm.
Installeer Cyberlink DVD Suite opnieuw vanaf de Recovery Manager nadat u QuickPlay heeft bijgewerkt (dit heeft geen impact op persoonlijke gegevens).
  1. Klik op Start en typ Recovery in het zoekveld. Selecteer Recovery Manager in de lijst. (Of klik op Start, Alle programma's, Recovery Manager en vervolgens op Recovery Manager.) Laat de actie doorgaan als hierover een prompt verschijnt.
  2. Klik op Geavanceerde opties, Softwareprogramma opnieuw installeren of Hardwaredriver opnieuw installeren, Volgende en volg de instructies op het scherm om de Cyberlink DVD Suite opnieuw te installeren.
  3. Nadat de toepassing is geïnstalleerd, start u de computer opnieuw op.