• Informatie

HP Photosmart A636 en A637 fotoprinters - Productspecificaties

Afbeelding : HP Photosmart A630 serie fotoprinter

Productspecificaties

Hieronder volgen de specificaties voor het product.

HP printermodellen

Model
Onderdeelnummer
HP Photosmart A636 fotoprinter
Q8637A
HP Photosmart A637 fotoprinter
Q8638A

Systeemvereisten

Onderdeel
Windows
Macintosh
Besturingssysteem
Microsoft® Windows XP Home, XP Professional, x64 Edition of Vista
Mac® OS X 10.4.x of later
Processor
Windows XP Home en XP Professional: Een Intel® Pentium® II, Celeron®, of compatibele processor, 233 MHz (Pentium III, 300 MHz of hoger aanbevolen)
x64 Edition: Pentium 4 met Intel EM64T-ondersteuning
Vista: 800 MHz 32-bits (x86) of 64-bits processor (1 GHz of hoger aanbevolen)
G3 of hoger
RAM-geheugen
Windows XP Home en XP Professional: 128 MB (256 MB of meer aanbevolen)
x64 Edition: 256 MB (512 MB of meer aanbevolen)
Vista: 512 MB (1 GB of meer aanbevolen)
128 MB
Vrije schijfruimte
400 MB
150 MB
Beeldweergave
SVGA 800 x 600, 16-bits kleuren (32–bits kleuren aanbevolen)
800 x 600 pixels, 16-bits of hoger
Cd-rom-station
4x
4x
Browser
Microsoft Internet Explorer 5.5 of hoger
Niet van toepassing
Verbinding
Bluetooth: Optionele adapter voor afdrukken van telefoons (Q6398A)
USB: 2 USB-poorten, voor en achter (USB 2.0 full-speed)
Bluetooth: Optionele adapter voor afdrukken van telefoons (Q6398A)
USB: 2 USB-poorten, voor en achter (USB 2.0 full-speed)
Geheugenkaarten
SD/MMC en XD, Sony Memory Sticks, Compact Flash
SD/MMC en XD, Sony Memory Sticks, Compact Flash

Fysieke afmetingen

Afmeting
Afmeting
Breedte
248,92 mm
Hoogte
121,92 mm
Diepte
114,3 mm
Gewicht
1,5 kg

Inktcartridges

Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.

Papierverwerkingsspecificaties

Capaciteit papierladen

Het apparaat bevat een lade voor fotopapier. De capaciteit van de fotolade is als volgt:
  • 20 vellen fotopapier, maximale dikte 292 µm (0,29 mm) per vel
  • 10 vellen fotopapier van 100 x 300 mm voor panoramafoto's

Papiersoorten en -formaten

Papiersoort
Papierformaat
Fotopapier
100 x 150 mm
130 x 180 mm
101 x 203 mm (alleen ondersteund bij afdrukken vanaf een computer)
Fotopapier met afscheurstrook
100 x 150 mm met afscheurstrook van 12,5 mm
Systeemkaarten
100 x 150 mm
A6-kaarten
105 x 148 mm
Kaarten van L-formaat
90 x 127 mm
Kaarten van L-formaat met afscheurstrook
90 x 127 mm met afscheurstrook van 12,5 mm
Panoramafotopapier
100 x 300 mm (alleen ondersteund bij afdrukken vanaf een computer)

Afdrukspecificaties

• Standaardmodus: Maximaal 60 seconden na de eerste pagina
  • Presentatiemodus: Maximaal ongeveer 100 seconden na de eerste pagina

Voedingsspecificaties

• Bij afdrukken: 11,5 W
  • Slaapmodus: 3,8 W
  • Stand-by/uit: 0,43 W

Omgevingsspecificaties

Aanbevolen bedrijfsomstandigheden

Aanbevolen temperatuurbereik in bedrijf: 15 tot 32º C (59 tot 90º F)

Maximale bedrijfsomstandigheden

Toegestaan temperatuurbereik in bedrijf: 5 tot 40º C (41 tot 104º F)
Vochtigheid: 20% tot 80% RV zonder condensvorming

Omstandigheden bij opslag

Temperatuurbereik bij niet-werkend apparaat (opslag): –20º tot 60º C (–4º tot 140º F)
Wanneer het HP apparaat wordt gebruikt in de buurt van sterke elektromagnetische velden, wordt de uitvoer hierdoor mogelijk beïnvloed.
HP raadt u aan om een USB-kabel met een lengte van maximaal 3 m te gebruiken om eventuele storing die wordt veroorzaakt door sterke elektromagnetische velden tot een minimum te beperken.

Energy Star

Het energieverbruik daalt aanzienlijk in de modus ENERGY STAR, waardoor natuurlijke bronnen worden gespaard. Ook bespaart u geld zonder dat dit de goede prestaties van het product negatief beïnvloedt. Dit product voldoet aan ENERGY STAR. Dit is een programma waar producenten vrijwillig aan deelnemen om de ontwikkeling van energiezuinige kantoorproducten te ondersteunen.
ENERGY STAR is een in de VS geregistreerd merk van de EPA (de overheidsinstelling voor milieubescherming van de Verenigde Staten). Als ENERGY STAR-partner heeft Hewlett Packard vastgesteld dat dit product voldoet aan de ENERGY STAR-richtlijnen voor zuinig energieverbruik. Ga voor meer informatie naar www.energystar.gov.

Veiligheidsinformatiebladen

Klik hier om Informatiebladen over materiaalveiligheid (MSDS - Material safety data sheets) te ontvangen.

Ozonvorming

Dit product produceert geen meetbare hoeveelheid ozongas (O3).

Papier en plastic gebruiken

Dit product is geschikt voor het gebruik van gerecycled papier volgens DIN 19309. Plastic onderdelen van meer dan 25 gram zijn gemarkeerd volgens de internationale norm, waarmee deze onderdelen beter kunnen worden herkend bij het recyclen aan het eind van de levensduur van het apparaat.

Recycleprogramma

HP biedt een groeiend aantal programma's voor het inleveren en recyclen van producten in veel landen. Bovendien zijn een aantal van de grootste recyclingcentra in de wereld HP-partners. HP bespaart op het verbruik van kostbare hulpbronnen door een aantal van zijn populairste producten opnieuw te verkopen. Meer informatie over HP's recyclingprogramma's vindt u op de website van HP.

Wettelijke specificaties

Voorgeschreven identificatienummer van het model

Voor wettelijke identificatiedoeleinden is aan dit product een voorgeschreven modelnummer toegewezen. Het voorgeschreven modelnummer van het product is SDGOA-0811. Verwar dit voorgeschreven nummer niet met de naam waaronder het product op de markt gebracht wordt (HP Photosmart A630 serie printer) of het productnummer (Q8637A, Q8638A, etc.).

FCC-verklaring

Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een klasse-B digitaal apparaat, volgens Part 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om een redelijke bescherming te bieden tegen storingen bij installatie in een woonomgeving. Deze apparatuur produceert en gebruikt energie in het radiofrequentiegebied en kan deze uitstralen. Indien niet volgens de instructies geïnstalleerd en gebruikt, kan de apparatuur de radiocommunicatie storen. Dit betekent echter niet dat er bij een bepaalde installatie geen storing kan optreden. Als deze apparatuur schadelijke storing in radio- of televisie-ontvangst veroorzaakt, hetgeen kan worden vastgesteld door de apparatuur uit en weer aan te zetten, kan de gebruiker proberen deze storing te corrigeren op een of meer van de volgende manieren:
  • Stel de ontvangstantenne opnieuw af of verplaats deze.
  • Vergroot de afstand tussen de apparatuur en de ontvanger.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact van een andere stroomkring dan die waarop het ontvangstapparaat is aangesloten.
  • Raadpleeg uw dealer of een ervaren radio/tv-monteur.
opmerking:
Wijzigingen of modificaties aan deze apparatuur die niet door HP zijn goedgekeurd, kunnen het recht van de gebruiker om deze apparatuur te bedienen ongeldig maken.