HP Compaq notebook-pc's - Procedure voor het verwijderen en terugplaatsen van de harde schijf

Dit document bevat instructies over het verwijderen en terugplaatsen van de harde schijf voor de dv4000, dv4100, dv4200, v4000, v4100, v4200, nx7200 en nx7220 serie notebook-pc's.
Gebruik de video als hulpmiddel terwijl u de onderstaande geschreven instructies volgt.
Druk op de afspeelknop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video te bekijken.
Druk op de pauzeknop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video stop te zetten.
Druk op de terugspoelknop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video opnieuw te starten.
  opmerking:
U hebt de Flash Player van Macromedia nodig om deze video te bekijken. Ga naar de Macromedia-website (Engelstalig) om de Flash Player te downloaden en installeren.
Stap 1 - Verwijder de batterij
  1. Schuif en houd de batterijontgrendeling in de ontgrendelde stand.
  2. Beweeg de batterij met uw vinger omhoog en verwijder deze uit het batterijvak.
Stap 2 - Verwijder de vaste schijf
  1. Draai de twee 5 mm kruiskopschroeven los waarmee het klepje van de vaste schijf op de onderzijde van de notebook vastzit.
  2. Til de binnenrand van het klepje van de vaste schijf omhoog met uw vinger of een hulpmiddel met een plat uiteinde; til het klepje omhoog en verwijder het.
  3. Pak het stoffen lipje vast en trek eraan om de vaste schijf los te koppelen van de connector op het systeemboard.
  4. Til de vaste schijf uit het vak.
  5. Plaats de vaste schijf in een antistatische zak.
Stap 3 - Plaats de vaste schijf terug
  1. Haal de vaste schijf uit de antistatische zak.
  2. Plaats de vaste schijf in de sleuf voor de vaste schijf.
  3. Leg de pinnen op de vaste schijf op één lijn met de connector in de houder.
  4. Duw de vaste schijf naar binnen totdat de connector op zijn plaats zit.
  5. Plaats de zijde van het klepje van de vaste schijf in het voetstuk en sluit het klepje.
  6. Draai de twee 5 mm kruiskopschroeven aan.
Stap 4 - Plaats de batterij terug
  1. Plaats de batterij in de onderste behuizing.
  2. Druk de batterij in het batterijvak totdat de batterij vastklikt.