• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet P1006 en P1009 printers - Productspecificaties

Productspecificaties

Bekijk de volgende gedeelten voor productspecifieke informatie.
Afbeelding : HP LaserJet P1006 en P1009 modellen

HP LaserJet P1006 en P1009 modellen

Printermodel
Onderdeelnummer
HP LaserJet P1006 printer
CB411A
HP LaserJet P1009 printer
CC444A

Systeemvereisten

Onderdeel
Informatie
Besturingssysteem
  • Microsoft Windows 2000
  • Microsoft Windows XP (32-bits)
  • Microsoft Windows Vista (32-bits en 64-bits)
  • Mac OS X v10.4 en hoger
Aansluitmogelijkheden
Hi-Speed 2.0 USB-poort.
Basisgeheugen
8 MB RAM

Fysieke afmetingen

Afmetingen
Maat
Breedte
349 mm
Diepte
Diepte: 238 mm
Hoogte
195 mm
Gewicht (cartridge geïnstalleerd)
5,2 kg

Printcartridge

Kleur
Onderdeelnummer
Zwart
CB435A
Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.

Papierverwerkingsspecificaties

De volgende tabellen bevatten specificaties voor ondersteund papier.

Capaciteit van de papierlade

Lade
Informatie
Capaciteit hoofdinvoerlade
150 vellen papier van normaal gewicht, 75 gr/m²2
Capaciteit prioriteitsinvoer
10 vellen papier van maximaal 163 gr/m²2
Capaciteit bovenste uitvoerbak (afdrukzijde omlaag)
100 vellen papier van normaal gewicht, 75 gr/m²2
Uitvoerbak
60 tot 105 gr/m²2
Papiersoorten en -formaten
Papiersoort
Formaat
Letter
216 x 279 mm
Legal
216 x 355,6 mm
Executive
184 x 267 mm
A4
210 x 297 mm
A5
148 x 210 mm
A6
105 x 148 mm
B5 (JIS)
182 x 257 mm
Enveloppen nr. 10
105 x 241 mm
DL-envelop
110 x 220 mm
C5-envelop
162 x 229 mm
B5-envelop
176 x 250 mm
Monarch-envelop
98 x 191 mm
16K
197 x 273 mm
195 x 270 mm
184 x 260 mm
8,5 x 13
216 x 330 mm
B5 (ISO)
176 x 250 mm
Briefkaart
100 x 148 mm
Dubbele briefkaart
148 x 200 mm

Afdrukspecificaties

opmerking:
Smal en zwaar papier kan veroorzaken dat het product trager afdrukt.
Specificatie
Informatie
Afdruksnelheid
  • 16 A4-pagina's per minuut (ppm), 17 kwarto-pagina's ppm
  • De eerste pagina verschijnt binnen 8 seconden
Afdrukresolutie
  • FastRes 600: Deze instelling levert een effectieve uitvoerkwaliteit van 600 dpi.
  • FastRes 1200: Deze instelling levert een effectieve uitvoerkwaliteit van 1200 dpi.
  • EconoMode: Tekst wordt afgedrukt met minder toner. Deze instelling is bijvoorbeeld handig voor het afdrukken van concepten. U kunt deze optie onafhankelijk van andere instellingen voor de afdrukkwaliteit inschakelen.
Capaciteit
  • 8000 enkelzijdig bedrukte pagina's per maand (maximaal)
  • 1000 enkelzijdig bedrukte pagina's per maand (gemiddeld)

Specificaties stroomvoorziening

waarschuwing:
Voedingsspecificaties zijn gebaseerd op het land of de regio waar de printer wordt verkocht. Verander het gespecificeerde voltage niet. Het product kan hierdoor beschadigd raken en de productgarantie kan vervallen.
Voltage van het model
Stroomvereisten
Nominale stroomsterkte
110 volt
100-127 V (+/-10%)
50/60 Hz (+/-2 Hz)
4,9 A
230 volt
220-240 V (+/-10%)
50/60 Hz (+/-2 Hz)
2,9 A
Energiestand
Energieverbruik
Tijdens afdrukken1
285 watt
Gereed2
4 watt
PowerSave
4 watt
Uit
0,8 watt
1 Gerapporteerde waarden zijn de hoogst gemeten waarden voor monochroom afdrukken bij alle standaardvoltages.
2 De standaardtijd van de stand-bymodus naar de PowerSave-modus en de hersteltijd van de PowerSave-modus tot het begin van het afdrukken is verwaarloosbaar (minder dan 10 seconden) vanwege de instant-on fusing.
Maximale warmtedissipatie voor alle modellen in de Gereed-modus bedraagt 62 BTU/uur.

Omgevingsspecificaties

In de volgende informatie staan de omgevingsspecificaties voor het product.

Aanbevolen bedrijfsomstandigheden

Aanbevolen
In bedrijf
Tijdens opslag
Temperatuur
17,5 tot 25 °C
10 tot 32,5 °C
0 tot 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid
30 tot 70% (geen condensatie)
10 tot 90% (geen condensatie)
10 tot 90% (geen condensatie)

Akoestische emissie

Geluidsniveau
Volgens ISO 9296
Afdrukken (14 ppm)
LWAd = 6,29 Bels (A) [63 dB (A)]
Gereed (PowerSave)
Onhoorbaar
Geluidsdruk (gemeten afstand)
Volgens ISO 9296
Afdrukken (14 ppm)
LWAd = 50 dB(A)
Gereed (PowerSave)
Onhoorbaar
Geteste configuratie: HP LaserJet P1006 printer, continu monochroom printen op A4-papier bij 16 ppm.

Wettelijke specificaties

In de volgende informatie staan de wettelijke specificaties voor het product.

FCC-certificaten

Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een klasse-B digitaal apparaat, volgens Part 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om een redelijke bescherming te bieden tegen storingen bij installatie in een woonomgeving. Deze apparatuur produceert en gebruikt energie in het radiofrequentiegebied en kan deze uitstralen. Indien de apparatuur niet volgens de instructies wordt geïnstalleerd en gebruikt, kan de apparatuur de radiocommunicatie storen. Dit betekent echter niet dat er bij een bepaalde installatie geen storing kan optreden. Als deze apparatuur wel schadelijke interferentie veroorzaakt bij de radio- of televisieontvangst, wat u kunt vaststellen door de apparatuur in en uit te schakelen, kunt u op de volgende manieren proberen de interferentie te beperken:
  • Stel de ontvangstantenne opnieuw af of verplaats deze.
  • Vergroot de afstand tussen het apparaat en de ontvanger.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact van een andere stroomkring dan die waarop het ontvangstapparaat is aangesloten.
  • Neem contact op met de dealer of een ervaren radio- en tv-monteur.
opmerking:
Wijzigingen of modificaties aan het product die niet door HP zijn goedgekeurd, kunnen het recht van de gebruiker om deze apparatuur te bedienen ongeldig maken.
Het gebruik van een afgeschermde interfacekabel is vereist om te voldoen aan de limieten van Klasse B van Part 15 van de FCC-regels.