• Informatie

• Feedback

HP Officejet J4500 en J4600 All-in-One printerseries - Een zelftestrapport afdrukken

Inleiding

Dit document beschrijft stappen om een zelftestrapport af te drukken vanaf het bedieningspaneel van het product.
Het zelftestrapport biedt informatie over het apparaat, zoals de productnaam, het modelnummer, het serienummer en het firmware-versienummer. Het zelftestrapport bevat afgedrukte testpatronen die u kunt gebruiken voor het oplossen van allerlei problemen met betrekking tot de afdrukkwaliteit. Het zelftestrapport bevat ook een logboek met recente gebeurtenissen.
    Afbeelding : Zelftestrapport
    Afbeelding van het zelftestrapport
  1. Apparaatinformatie
  2. Testpatroon van de spuitmondjes
  3. Gekleurde balken en vakken
  4. Gebeurtenislogboek