HP notebook pc's - De kaartlezer werkt niet na het installeren van een geüpdatete driver

Beschrijving
Bij het installeren van de geüpdatete driver voor de TI-kaartlezer wordt de installatie voltooid maar kan de kaartlezer geen gegevens lezen van mediakaarten of gegevens opslaan op mediakaarten. Raadpleeg dit document voor meer informatie.
Oplossing
Bij de installatie van de driver wordt de originele driver verwijderd, maar wordt u niet gevraagd de notebook pc opnieuw op te starten. Zonder de notebook opnieuw op te starten, kan de nieuwe driver niet worden geïnstalleerd.
U installeert de driver van de kaartlezer volledig door Softpaq SP29788 te downloaden en te installeren of door het installatiebestand uit te voeren. Start de notebook opnieuw op wanneer de installatie is voltooid. Zodra de notebook opnieuw is opgestart, voert u het softpaq of het installatiebestand opnieuw uit. Op deze manier wordt de driver goed geïnstalleerd en zal de kaartlezer goed werken.
Beschrijving van Softpaq
Downloaden
TI-PCI 1520(CardBus) en PCI 1620(4IN1 CardReader) driver voor Win2K/XP