• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook pc's - De Sony Memory Stick Duo-adapter is niet compatibel

Beschrijving
De Sony MSAC-M2 Duo-adapter is niet compatibel met een groot aantal HP en Compaq notebooks. Bij plaatsing in de 6-in-1-kaartlezer veroorzaakt de behuizing kortsluiting in de stroom- en aardpinnen, waardoor de notebook pc wordt uitgeschakeld. De mediakaart en de kaartlezer kunnen ook beschadigd raken.
Oplossing
De Memory Stick Duo-adapter heeft een coating van geleidend materiaal en zorgt bij plaatsing voor kortsluiting in de stroom- en aardpinnen.
Verwijder de Duo-adapter en start de notebook opnieuw op. Als de notebook goed functioneert, probeer dan deze kaart niet opnieuw in uw notebook pc te gebruiken. Als de notebook niet kan worden opgestart of de kaartlezer defect is, klik dan op "Neem contact op met HP" op deze pagina voor meer ondersteuningsopties.