• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Officejet H470, H470b, H470wbt en H470wf mobiele printers - Een nieuwe printer instellen

Inleiding
Dit document bevat de algemene uitleg over het instellen van de printerhardware. Dit document bevat geen uitleg over het bedienen van de printer.
Een nieuwe printer instellen
Volg de onderstaande stappen voor het instellen van de nieuwe printer.
  opmerking:
De onderstaande instructies hebben betrekking op het gebruik van een USB-kabel. U zult wellicht een USB-kabel apart moeten aanschaffen omdat die niet in alle landen en regio's bij de printer wordt meegeleverd.
Stap één: Pak de printer uit
Verwijder alle plakband en verpakkingsmateriaal van de printer.
Afbeelding : Verwijder het plakband van de printer
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Stap drie: Sluit het netsnoer en de adapter aan
  let op:
Sluit de USB-kabel pas aan wanneer er tijdens de installatie van de software om wordt gevraagd.
  1. Sluit de netadapter aan op de printer.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
  2. Sluit het netsnoer aan op de netadapter.
  3. Sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een wisselstroombron.
Stap vier: Schakel de stroom in
  1. Druk op de aan/uit-knop () om de printer in te schakelen. De printerlampjes knipperen om de beurt.
      opmerking:
    Wacht totdat het aan/uit-lampje het enige printerlampje is dat brandt.
    Afbeelding : De printer inschakelen
  1. Verwijder al het papier uit de invoerlade.
  2. Plaats gewoon papier met de afdrukzijde omhoog en leg het recht tegen de papiergeleider aan. Verplaats de papierbreedtegeleider zodat deze dicht tegen het papier aan ligt.
    Afbeelding : Papier plaatsen
  3. Schuif de verlenging van de invoerlade uit als uw printer deze bevat.
  1. Open de voorklep. Wacht totdat de wagen niet meer beweegt. Dit duurt een paar seconden.
      let op:
    Verwijder of installeer de printcartridges alleen wanneer de printwagen niet meer beweegt.
    Afbeelding : De voorklep openen
  2. Til de vergrendeling van de printcartridge omhoog.
    Afbeelding : De vergrendeling van de cartridge omhoog tillen
  3. Haal de nieuwe printcartridge uit de verpakking en trek aan het gekleurde lipje om de beschermende folie van de cartridge te verwijderen.
    Afbeelding : De printcartridges voorbereiden
  4. Plaats de nieuwe printcartridge in de houder. Zorg dat het symbool op de vergrendeling overeenkomt met het symbool op de printcartridge om er zeker van te zijn dat u de juiste printcartridge in de sleuf plaatst.
    Afbeelding : De nieuwe printcartridge plaatsen
  5. Sluit de vergrendeling van de printcartridge. Als de cartridge goed is geplaatst, wordt de cartridge zachtjes in het compartiment geduwd wanneer u de vergrendeling sluit. Druk op de vergrendeling om ervoor te zorgen dat deze plat op de cartridge zit.
    Afbeelding : Sluit de vergrendeling van de cartridge
  6. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : De voorklep sluiten
  7. Wacht tot de printerwagen de initialisatie van de printcartridges heeft voltooid en teruggaat naar de uitgangspositie aan de linkerkant van de printer voordat u de printer gaat gebruiken.
Telkens wanneer u een nieuwe printcartridge installeert, moet u de printcartridges uitlijnen voor de best mogelijke afdrukkwaliteit.
  1. Klik op Start en markeer Programma's.
  2. Selecteer HP Officejet 470 mobiele printerseries en klik dan op het pictogram van de werkset.
  3. Klik op het tabblad Printerservices en klik vervolgens op Printcartridges uitlijnen.
  4. Volg de instructies op het scherm om een uitlijningspagina af te drukken en voltooi de uitlijningsprocedure.
Stap acht: Installeer de software
Plaats de HP cd-rom in het cd-romstation van uw computer en volg de instructies op het scherm om de software te installeren.
U kunt de recentste versie van de software ook van de website van HP downloaden. Klik hier om de recentste HP software te downloaden.