HP notebook pc's - De ernstige fout "Memory Corruption" verschijnt tijdens het opstarten

Beschrijving
Er verschijnt een fout op een blauw scherm of een ernstige fout met een verwijzing naar geheugenbeschadiging of 'Hardware_Memory'. De fout gaat gepaard met de stopcode 0x50. De volgende keer dat Windows wordt gestart verschijnt een ernstige fout met een verwijzing naar "Memory Corruption" (geheugenbeschadiging).
Oplossing
HP heeft op dit moment geen oplossing voor deze fout. Als deze fout herhaaldelijk optreedt op de notebook, probeer dan de geheugenmodules opnieuw te plaatsen.
  opmerking:
Deze instructies zijn algemeen en mogelijk niet van toepassing op iedere HP notebook pc. Ga naar de productpagina voor uw notebook of raadpleeg uw gebruikershandleiding voor specifiekere instructies voor het verwijderen en vervangen van geheugenmodules.
  opmerking:
Sommige HP notebooks hebben mogelijk een secundaire geheugenmodule onder het toetsenbord. Neem contact op met HP service en ondersteuning voor instructies over het verwijderen en vervangen van de tweede geheugenmodule.
  opmerking:
Als iemand anders dan iemand van HP het RAM-geheugen installeert of opwaardeert, valt eventuele schade die wordt veroorzaakt door het RAM-geheugen en/of door de persoon die het RAM-geheugen installeert of opwaardeert niet onder de productgarantie. De klant is aansprakelijk voor alle risico's en schade die gepaard gaan met een dergelijke installatie of upgrade.
Om de video te bekijken drukt u op de Afspeelknop op de afspeelbalk onder de video.
Om de video stop te zetten drukt u op de Pauze-knop op de afspeelbalk onder de video.
Om de video opnieuw op te starten drukt u op de terugspoelknop op de afspeelbalk onder de video.
  opmerking:
U hebt de Flash Player van Macromedia nodig om deze video te bekijken. Ga naar de Macromedia website (Engelstalig) om de Flash Player te downloaden en installeren.
Stap 1 - Verwijder de batterij
  1. Schuif en houd de batterijontgrendeling in de ontgrendelde stand.
  2. Til de batterij met uw vinger omhoog en verwijder deze.
Stap 2 - Verwijder de geheugenmodule
  1. Zoek het klepje van de geheugenmodule aan de onderzijde van de notebook.
  2. Verwijder de schroef die de geheugenmodule afdekt.
  3. Gebruik uw vinger of een platkopschroevendraaier om de binnenrand van de geheugenmodule op te tillen; verwijder het klepje van de module.
  4. Duw de beide lipjes tegelijkertijd naar buiten om de geheugenmodule los te maken.
  5. Pak de geheugenmodule bij de randen vast en trek er voorzichtig aan om hem te verwijderen.
  6. Plaats de kant met de inkepingen van de kaart op een lijn met het het gebied met de inkepingen in de uitbreidingssleuf. Plaats de geheugenmodule in een hoek van 45 graden in de sleuf.
  7. Druk de voorzijde van de geheugenmodule naar beneden tot de klemmetjes op hun plaats klikken.
  8. Nadat u een module hebt teruggeplaatst, plaatst u de klep van de geheugenuitbreiding terug en plaatst u de schroef terug.
Stap 3 - Plaats de batterij terug
  1. Plaats de batterij in de notebook.
  2. Druk de batterij in de houder totdat hij vast klikt.
  3. Sluit de netadapter aan en schakel de notebook in.
Als de fout hierna nog steeds optreedt, neem dan contact op met HP om een afspraak te maken voor reparatie.