• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook pc's - De notebook kan onverwachts worden afgesloten

Beschrijving
De notebook kan automatisch worden afgesloten. De BIOS-software van de notebook kan de werkingstemperatuur aan Windows doorgeven, waardoor het systeem wordt afgesloten omdat het te warm is.
Oplossing
Download en installeer de recentste versie (F.14 of later) van uw BIOS-software (sp29750) van de pagina Drivers en software downloaden.
Verwante links
Beschrijving van het Softpaq
Informatie
Download
WinFlash-hulpprogramma voor systeem-BIOS van HP notebooks - gebaseerd op Windows (F.14)
  opmerking:
Er kan een nieuwere versie van deze software beschikbaar zijn. Controleer of er geüpdatete drivers en software voor uw computer zijn op de HP pagina Drivers en software downloaden.