HP notebook-pc's - De ernstige fout "AFS2K.SYS" verschijnt tijdens het opstarten

Beschrijving
Er treden mogelijk met tussenpozen Windows-foutmeldingen op met betrekking tot het AFS2K.SYS-bestand. De bijbehorende stopcodes omvatten, maar zijn niet beperkt tot, 0x50 en 0x7f.
Oplossing
Download en installeer de recentste versie van de AFS-driver voor de HP Memories Disc Creator software om dit probleem op te lossen.