• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Het apparaat verplaatsen

Als u het apparaat moet verplaatsen, neem dan contact op met een erkende service- en ondersteuningsleverancier van HP. Er zijn namelijk speciale procedures nodig om schade aan het apparaat te voorkomen.