• Informatie

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Het apparaat reinigen

Het apparaat hoeft niet vaak te worden gereinigd. Als er echter vuil zichtbaar is op de glasplaat of op de witte vinyl onderzijde van de klep, of als er strepen of vlekken op uw afdrukken verschijnen, dient u de glasplaat van de scanner en de witte vinylbedekking te reinigen. Reinig de buitenkant van het apparaat en het aanraakscherm regelmatig om te voorkomen dat de glasplaat en de witte vinylbedekking vuil worden.
Gebruik de volgende informatie voor het reinigen van het apparaat.

De buitenkant van het apparaat reinigen

De buitenkant van het apparaat kunt u schoonmaken met een zachte, pluisvrije doek die u met water (en eventueel een mild schoonmaakmiddel) een beetje vochtig maakt.

Het aanraakscherm reinigen

Veeg het aanraakscherm voorzichtig schoon met een iets vochtige, pluisvrije doek. Giet of spuit geen water rechtstreeks op het aanraakscherm. Gebruik geen andere vloeistoffen dan water. Schoonmaak- en oplosmiddelen kunnen het aanraakscherm beschadigen.

De glasplaat reinigen

Maak de glasplaat alleen schoon als er zichtbaar vuil op zit of als er strepen of vlekken op uw afdrukken verschijnen.
Veeg het glas voorzichtig schoon met een iets vochtige, pluisvrije doek. Als water niet afdoende is, kunt u de doek met wat isopropylalcohol bevochtigen. Giet of spuit het schoonmaakmiddel niet rechtstreeks op het glas. Druk niet hard op het glas.

De glasstrook van de scanner reinigen

De smalle glasstrook links van de glasplaat is voorzien van een speciale coating. Gebruik slechts lichte druk wanneer u deze glasstrook reinigt. Gebruik alleen een vochtige doek om de glasstrook te reinigen.

De witte vinylbedekking reinigen

Maak de witte vinylbedekking onder de scannerklep alleen schoon als er zichtbaar vuil op zit of als er vlekken op uw afdrukken verschijnen.
Veeg het vinyl voorzichtig schoon met een iets vochtige, pluisvrije doek. Als water niet afdoende is, kunt u de doek met wat isopropylalcohol bevochtigen. Giet of spuit het schoonmaakmiddel niet rechtstreeks op het vinyl.