• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Speciale papiersoorten plaatsen

In de volgende tabel vindt u richtlijnen voor het plaatsen van speciale papiersoorten. Gebruik de juiste instelling voor de papiersoort in de printerdriver voor een optimale afdrukkwaliteit.
opmerking:
Stel in de Windows-printerdriver de papiersoort in op het tabblad Papier in de vervolgkeuzelijst Papiersoort is.
Stel in de Macintosh-printerdriver de papiersoort in op het tabblad Afwerking van de vervolgkeuzelijst Afwerking. Selecteer de vervolgkeuzelijst Mediatype.
Speciaal papier plaatsen
Papiersoort
Afdrukstand van het papier in lade 1
Afdrukstand van het papier in laden 2–4
Afdrukstand van het papier in lade 5
Etiketten
Voorzijde omlaag.
Gebruik voor het afdrukken op etiketten alleen lade 1.
Gebruik voor het afdrukken op etiketten alleen lade 1.
Briefpapier of voorbedrukt papier
Voorzijde omhoog en de bovenrand eerst.
Voorzijde omlaag en de bovenrand naar rechts.
Voorzijde omhoog en de bovenrand naar links.
Geperforeerd
Geperforeerde zijde in de richting van de voorzijde van het apparaat.
Geperforeerde zijde in de richting van de voorzijde van het apparaat.
Geperforeerde zijde in de richting van de voorzijde van het apparaat.