• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Laden vullen

Op elke lade zit een label met daarop de juiste wijze om papier te plaatsen. Telkens wanneer u papier in een lade plaatst, vraagt het systeem u om de lade voor het papierformaat en de papiersoort te configureren. Stel voor de beste resultaten altijd het papierformaat en de papiersoort in.

Lade 1 vullen (lade voor handmatige invoer)

Plaats in deze lade standaard of aangepaste papierformaten. Er passen 80 vellen papier van 75 g/m2 in. Gebruik deze lade ook voor zwaarder papier, zoals karton, glanzend HP Edgeline-papier of brochurepapier.
  1. Schuif de ladesteun omhoog, trek deze naar buiten en trek het verlengstuk uit.
  2. Schuif de geleider naar buiten.
  3. Plaats het papier. Plaats het papier altijd met de korte zijde naar voren.
    • Plaats briefpapier of voorbedrukt papier met de voorzijde naar boven en de bovenrand naar voren.
    • Plaats geperforeerd papier met de geperforeerde zijde naar de voorzijde van het apparaat.
    • Plaats labels met de voorzijde naar beneden.
    • Wanneer u glanzend HP Edgeline-papier plaatst, waaiert u de papierstapel uit voordat u deze in de lade plaatst. Hierdoor voorkomt u dat de vellen papier aan elkaar plakken.
  4. Schuif de geleider tegen het papier.
  5. Configureer de lade voor de papiersoort en het papierformaat.
    1. Raak Status benodigdheden aan op het beginscherm.
    2. Raak het tabblad Laden aan.
    3. Als de papiersoort en het formaat die voor de lade zijn ingesteld niet juist zijn, raak dan de naam van de lade aan en raak Wijzigen aan.
    4. Selecteer de juiste papiersoort en het juiste formaat en raak OK aan.
      -of-
      Raak Aangepast aan als u een aangepast papierformaat plaatst. Geef de afmetingen van het papier op en raak OK aan om terug te keren naar het scherm Lade wijzigen.
    5. Raak OK aan om de instellingen op te slaan.

Laden 2, 3 en 4 vullen

In de laden 2, 3 en 4 kunnen de meeste standaard papierformaten en -soorten worden geplaatst. In elke lade passen 500 vellen papier van 75 g/m2.
  1. Open lade 2, 3 of 4.
  2. Plaats het papier. Gebruik steeds volledige riemen papier. Plaats altijd de lange zijde aan de voorzijde van de lade.
    • Plaats briefpapier of voorbedrukt papier met de bedrukte zijde naar beneden en de bovenrand naar rechts.
    • Plaats geperforeerd papier met de geperforeerde zijde naar de voorzijde van de lade.
  3. Schuif beide geleiders naar de positie die is aangegeven voor het papierformaat tot u ze hoort klikken.
  4. Schuif de lade terug in het apparaat.
  5. Configureer de lade voor de papiersoort volgens de aanwijzingen in het pop-upbericht dat op het aanraakscherm verschijnt zodra u de lade sluit. Of volg deze stappen:
    1. Raak Status benodigdheden aan op het beginscherm.
    2. Raak het tabblad Laden aan.
    3. Als de papiersoort die voor de lade is ingesteld niet juist is, raak dan de naam van de lade aan en raak Wijzigen aan.
    4. Selecteer de juiste papiersoort en raak OK aan.

Lade 5 vullen

Deze lade is vooraf geconfigureerd voor 4000 vellen papier (acht riemen) van Letter- of A4-formaat. U kunt deze formaatinstelling niet wijzigen.
  1. Open de bovenste klep van lade 5 en plaats het papier. Plaats telkens volledige riemen papier. De lade zakt automatisch als u meer papier plaatst.
  2. Configureer de lade voor de papiersoort volgens de aanwijzingen in het pop-upbericht dat op het aanraakscherm verschijnt zodra u de lade sluit. Of volg deze stappen:
    1. Raak Status benodigdheden aan op het beginscherm.
    2. Raak het tabblad Laden aan.
    3. Als de papiersoort die voor de lade is ingesteld niet juist is, raak dan de naam van de lade aan en raak Wijzigen aan.
    4. Selecteer de juiste papiersoort en raak OK aan.