• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Menu Problemen oplossen

opmerking:
Dit menu is ook beschikbaar via de geïntegreerde webserver. Selecteer in de geïntegreerde webserver het tabblad Instellingen en selecteer vervolgens Apparaat configureren in het menu aan de linkerzijde van het scherm.
opmerking:
Waarden met een sterretje (*) zijn de fabrieksinstellingen. Sommige menu-items hebben geen standaardwaarde.
Menu Problemen oplossen
Menu-item
Submenu-item
Waarden
Omschrijving
Logbestand
Met deze functie kunt u de 1000 laatste gebeurtenissen in het logbestand afdrukken.
Geschiedenis papierstoringen
Afdrukken*
Annuleren
Met deze functie drukt u een interne pagina af met daarop hoe vaak en waar zich onlangs papierstoringen hebben voorgedaan.
Bedieningspaneel
LED's
U kunt deze functie gebruiken om te controleren of de onderdelen van het bedieningspaneel goed werken.
Weergeven
Knoppen
Aanraakscherm
Fax T.30-opsporing
T.30-rapport
Afdrukken*
Annuleren
U kunt deze functie gebruiken om het fax T.30-traceerrapport af te drukken of te configureren. T.30 is de standaard waarin eerste contacten, protocollen en foutverbindingen tussen faxapparaten worden gespecificeerd.
Wanneer rapport afdrukken
Nooit automatisch afdrukken
Rapport afdrukken na faxtaken
Rapport afdrukken na faxverzendtaken
Rapport afdrukken na faxontvangsttaken
Rapport afdrukken na faxfouten
Rapport alleen afdrukken na verzendfouten
Rapport alleen afdrukken na ontvangstfouten
Verlies verzendsignaal fax
Een waarde tussen 0 en 30 decibel.
U kunt deze functie gebruiken om verliesniveaus in te stellen ter compensatie van signaalverlies van de telefoonlijn. Wijzig deze instelling niet zonder dat een HP-servicevertegenwoordiger u daarom heeft gevraagd, want de fax werkt dan mogelijk niet meer.
Fax V.34
Normaal*
Uit
U kunt deze functie gebruiken om V.34-modulaties uit te schakelen als meerdere faxen zijn mislukt of als de toestand van de telefoonlijn dit vereist.